Френска растителна боя укрепва косата

Платена публикация

Френска растителна боя укрепва косата
Снимка: netinfo

ПОЗНАЙ И СПЕЧЕЛИ: Всички дами включили се в онлайн играта могат да спечелят награда – боя за коса Color & Soin. Трябва само да отговорят до 21 март на следните 2 въпроса тук: http://www.facebook.com/biolifecosmetics

1. Колко цвята съдържа боята Color & Soin?
2. Освен със серията Color & Soin, с какви други продукти присъства френската компания "3 Chenes" на българския пазар?

Всяка дама, която боядисва косата си, знае колко силно въздейства боята върху структурата на косъма. Знае също, че лъскавата и здрава "грива" зависи както от вътрешни фактори - прием на витамини и минерали, така и от външни - слънце, вятър, морска вода. Но най-вече от козметиката, с която третираме косъма.

Едно боядисване може да превърне красивата блестяща коса буквално в "слама" и обратното – да придаде сила на изтощената коса. Дамите, които редовно използват такава козметика са наясно, че най-безвредна е боята, която не съдържа амоняк - разрушаващото структурата на косъма химично вещество.

Може би затова боята Color & Soin (Цвят и Грижа) е хит не само на френския, но и на българския пазар. Тя е създадена в лабораториите на френския козметичен лидер "3 Chenes".

Какво отличава Цвят и Грижа от стотиците безамонячни бои на пазара?

Тя осигурява едновременно красив цвят и грижа за косата. Липсата на амоняк не означава липса на добро боядисване. Напротив, разновидностите от 26 цвята на френската боя покриват плътно на 100% белите коси. Те са с дълготраен ефект, устойчиви на ултравиолетовото лъчение и хлора. Качество, особено важно през пролетта и лятото, когато косата е под прякото влияние на силното слънце, а и плуването в басейните, също допринася за "измиването" на цвета.

Боята Цвят и Грижа не само оцветява перфектно косъма, тя го и възстановява. Не се изненадвайте, ако косата ви след боядисване изглежда по-здрава, силна, хидратирана и гъвкава от преди. Това се дължи на подхранващите вещества на растителна основа, които френските специалисти са вложи в състава на козметичната линия. Те са използвали природни съставки, за да защитят кератина – основна структурна единица на косъма.

Формулата на Цвят и Грижа е единствена по рода си, защото оцветява и подхранва  чрез растителни екстракти. Благодарение на етерични масла и растителни протеини се постига желания от всяка дама ефект – здрав, жизнен косъм.

Боята за коса Цвят и Грижа съдържа растителни протеини: от жито – за регенериращо действие, от овес – за подхранващо действие, от царевица – за стимулиращо действие, от соя – за реструктуриращо действие.

В нея има и кокосово масло – придаващо жизненост, масло от розмарин – възстановяващо равновесието и масло от евкалипт – с успокояващо действие.

Освен боя, серията Цвят и Грижа включва поддържащи шампоани и балсам. Френската козметика не съдържа амоняк, силикони, резорцин и парабени.

Професионалните знания на френските специалисти са достъпни и в домашни условия.  Продуктите Color & Soin можете да закупите в аптечната мрежа в цялата страна. Пълен списък на аптеките можете да намерите на този интернет адрес - http://www.biolifecosmetics.com/info.

Разнообразието от цветове и нюанси на боята за коса можете да разгледате на: http://color.biolifecosmetics.com, а всички продукти от серията Color & Soin можете да закупите и онлайн.

Имената на 10 дами, отговорили правилно, ще бъдат изтеглени пред нотариус на 30.03.2012  и обявени, както във http://www.facebook.com/biolifecosmetics, така и в сайта www.biolifecosmetics.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти