Формулата на младостта – постоянство и поддръжка

Платена публикация от Regulat Pro Hyaluron

жена красота кожа
Снимка: iStock

Първите месеци на новата година вече се изтърколиха и можем съвсем откровено да се запитаме – какво си обещахме в края на миналата година и започнахме ли да го изпълняваме? Да се грижим повече за себе си, да бъдем по-добри, да започнем да спортуваме... а обещахте ли да направите нещо хубаво за кожата си?

Дори и да не ви е хрумвало подобно нещо, никога не е късно – можете да се вречете в него и сега. Започнете с най-елементарен преглед на козметиката си – какво виждате в тази купчина, която си събирате месеци наред? Кремове, серуми, гелове, води... понякога сигурно сами себе си обърквате, а нищо чудно и да пропускате някой продукт, когато сте уморени и нямате време и сили да слагате всички от тях. Колко по-лесно щеше да е да има едно нещо, което да изпълнява много функции – да поддържа кожата ни млада, здрава, еластична, да я чисти от токсини и да я кара да сияе.

Това, разбира се, означава, че трябва да положим грижата отвътре навън, защото всички знаем, че състоянието на кожата ни отразява състоянието на целия организъм. Това не е нова философия и няма да изненада никого – и именно заради това трябва да сме сигурни, че се оставяме в добри ръце, когато ползваме продукти за грижа за кожата отвътре.

Regulat Pro Hyaluron
Снимка: Regulat Pro Hyaluron

Учените от Dr. Niedermeier Pharma например знаят, че за разгръщането на пълния потенциал на кожата ни е нужна именно грижа, която действа на клетъчно ниво и активира енергията и младостта на кожата по естествен път. Бюти напитката Регулатпро Хиалурон, която те разработват, е именно такава революционна грижа и не случайно е наричана „младост в бутилка“. Тайната на продукта е в комбинацията от хиалуронова киселина и уникалната съставка REGULATESSENZ®, произведена по патентован процес на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, която я транспортира ефективно до клетките. Както всички знаят, хиалуронът е макромолекула, която има чудното свойство да се свързва с огромни количества вода и да я задържа, което прави абсорбцията й така важна за хидратацията и еластичността на кожата.

Сама по себе си есенцията REGULATESSENZ® в Регулатпро Хиалурон има и още един положителен ефект върху кожата. Тя регулира клетъчните биохимични процеси чрез ензимен ресинтез и според проучвания възстановява производството на клетъчна енергия до 118%. Казано на по-прост език, есенцията стимулира „енергийните централи“ на клетката да произвеждат повече енергия и така да поддържат кожата млада за по-дълго време.

Regulat Pro Hyaluron
Снимка: Regulat Pro Hyaluron

Регулатпро Хиалурон съдържа още витамин С, цинк и мед, които играят отборно в защита на клетките от оксидативния стрес, който стои в основата на стареенето им. Те способстват и за стимулиране на естественото образуване на колаген и поддържат здравето на съединителната тъкан.

Неслучайно проучванията на независимия Институт за дерма тестове потвърждават бързия ефект в рамките на само 40 дни – по-малко бръчки, подобрен тургор и еластичност на кожата, подсилване на косата и ноктите. Препоръчителният период на прием за постигане на максимален ефект е 2 месеца, а еднократната дневна доза идва във флакон от 20 мл. Поддържането на ефекта пък става с прием по един флакон два пъти седмично.

И като имате предвид, че до следващата Нова година има поне 41 седмици, значи просто няма по-добър момент от сегашния да започнете да се грижите за кожата си с помощта на Регулатпро Хиалурон, и да бъдете абсолютно изрядни в изпълнението на поне едно новогодишно обещание!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти