„Фантастико“ е до теб вече 25 години

Платена публикация

„Фантастико“ е до теб вече 25 години
Снимка: Фантастико

Веригата магазини „Фантастико“ продължава да следва своята мисия да бъде на удобно за вас място, отваряйки своя 40-и магазин през декември в ж. к. „Гео Милев“, а от 2017 компанията вече ще присъства и в гр. Елин Пелин.

През годините „Фантастико“ се наложи като верен партньор на своите клиенти, търсещи удобно и надеждно място за пазаруване. С многобройни си обекти и богат асортимент от продукти, веригата дава началото на всяко домашно кулинарно приключение. Магазините разполагат с асортимент за всеки вкус, независимо дали предпочитате, веган, био или нещо за барбекюто.

За доказателство, от веригата са подготвили рецепта за чийзкейк с тиква.

Продуктите можете да намерите в най-удобния за вас магазин на „Фантастико“.

За да приготвите сезонния десерт ще са ви нужни:

– бисквити (200 гр. [„Закуска“ за 1,59 лв.]),
– масло (120 гр.), мед (3 с. л.),
– крема сирене (170 гр.),
– заквасена сметана (400 гр. [„Боженци“ за 1, 59 лв.]),
– желатин (1 с. л.), пудра захар (4 с. л.),
– ванилия, тиква (800 гр. [за 0,39 лв.])
– печени тиквени семки [„Вуйчо Ваньо“ за 1,79 лв.]

Снимка: Фантастико

Десертът се приготвя по следния начин: обелете и сварете тиквата, след което я прецедете и оставете да изстине. Следва приготвянето на блата като за него смесвате натрошените бисквити с маслото и разбивате в блендер до получаването на хомогенна смес.

Разстилате сместа във форма за печене и изглаждате повърхността с лъжица. В удобна купа смесвате крема сиренето, заквасената сметана, пудрата захар и половината от предварително разтворения в студена вода желатин.

Разбъркайте добре сместа и я разстелете върху блата. Оставете на страна. Пюрирайте тиквата с останалата половина от желатина и меда. По желание може да добавите малко канела.

Разпределете сместа върху слоя от сметана и крема сирене и загладете. За финал оставете готовия чийзкейк в хладилника за поне 3-4 часа, след което може да го сервирате с поръска от тиквени семки и мед.

Като резултат от партньорството между веригата и екипа на ebag.bg, можете да получите поръчката си доставена до вратата в удобно за Вас време. Това е още един шанс да пробвате вкусната рецепта, която са ни предоставили от „Фантастико“ без да се чудите как да вмъкнете пазаруването в забързаното си ежедневие.”

Можете да споделите резултатите от кулинарния шедьовър на Фейсбук страницата на Фантастико, както и да разгледате седмичната промоционална брошура.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти