Естетични клиники Skin Line - първият референтен център за неинвазивни процедури на InMode в Европа

Платена публикация

Skin Line
Снимка: Йонко Русев

След дълги години активно сътрудничество с InMode – световен лидер в областта на естетичната медицина, Skin Line Aesthetic Clinics стават първият референтен център за неинвазивни процедури на компанията в Европа. Подкрепени от партньорите си от Бул Мед Консулт, специалистите от Skin Line ще имат привилегията първи да получават достъп до най-новите технологии на InMode в областта на естетичната медицина и да обменят опит с колеги от цял свят.

Skin Line
Снимка: Йонко Русев

Това важно сътрудничество беше отбелязано в Пловдив, на тържественото откриване на четвъртата клиника на Skin Line. В нея клиентите от региона вече имат възможността да се възползват от върховите технологии и процедури, предлагани от InMode, като за първи път в града могат да опитат решенията за лечение на синдрома на сухото око и неинвазивен лифтинг в околоочната зона – FormaI & LumeccaI, както и FormaV за женска интимна област.

Рони Ейтан, Вицепрезидент Маркетинг и Продажби на InMode, беше гост на събитието в Пловдив и връчи сертификата на Светлана Кръстева, собственик на клиники Skin Line. Новият етап от партньорството между InMode и Skin Line е резултат на дългогодишно сътрудничество, спазване на високи стандарти и посветеност към клиентите и естествената красота. Като референтен център, клиниките ще предоставят на клиентите си най-добрите неинвазивни процедури от портфолиото на InMode – Forma, BodyFX, FormaI, FormaV, Lumecca, MiniFX и Morpheus8.

Повече информация ще откриете на официалния уеб сайт на клиниката: https://skinline.bg

Skin Line
Снимка: Йонко Русев

Всички в екипа на Skin Line Aesthetic Clinics сме изключително горди от този нов етап в развитието ни. Г-жа Светлана Кръстева, собственик на Skin Line, споделя: „Стремежът ни да предоставяме най-ефективните и иновативни решения в областта на естетичната медицина ни подтикна към това партньорство с InMode. Сигурни сме, че нашите клиенти ще бъдат все така доволни от резултатите, които постигаме посредством техните технологии, и че ще имаме възможност да споделим експертизата си с колегите си по света.“

Запишете час за безплатна консултация за вашата персонализирана Hydrafacial Syndeo терапия в:

  • Skin Line София-Център | бул. „Драган Цанков“ 12-16, ет.1 | тел. 0882 614 814
  • Skin Line Варна | бул. „Княз Борис I” 53, ет.1 | тел. 0888 614 914
  • Skin Line Пловдив, бул. Марица № 91, етаж 1 | тел. 0889 614 844

Снимки събитие: Йонко Русев

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти