Естествено възстановяване цвета на побелялата коса. Вече е възможно!

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Красивата, жизнена и естествена коса винаги е била символ на женствеността. Само че, сякаш късно го разбираме. В желанието си да бъдем различни, започваме от рано да експериментираме с различни бои, които не само съсипват косите ни, но и ускоряват процеса на побеляване. Като прибавим другите вредни влияния, като слънчевите лъчи, студът, химикалите във водата, изправянето с преса, къдренето, резултатът става една по-малко жизнена, изтощена коса. Оценяваме естествената хубост на косата си едва, когато я изгубим. Когато забележим накъсване, оредяване и най-големият удар по самочувствието ни - побеляването. Но за радост на всички, които са започнали да губят естествения цвят на косата си, вече има REcolor EXPERT - първият продукт в България с уникалната съставка Darkenyl™, която възвръща цвета на побелелите и посивели коси. Повече информация, вижте ТУК

Белите коси сякаш ни напомнят за изнизващата се младост, за времето, което не можем да върнем назад. Даже в повечето случаи не можем да си спомним точния цвят на естествените си коси. Само приблизително, само гамата. Е, снимките от едно далечно някога помагат. И виждаме чак сега, колко това е бил точният цвят за нас. Цветът, който съвършено е пасвал на всичките ни черти. Искало ли ви се е да можете да върнете времето от преди първото боядисване? Звучи толкова съблазнително и всъщност - вече е възможно. Не можете да повярвате, нали? Вместо белите коси, да се върне природният цвят! От скоро на българския пазар е един изключителен продукт - REcolor EXPERT, който помага за възстановяване пигментацията на косъма. Всичко за действието му, вижте ТУК.

Благодарение на специалната формула, която съдейства за възвръщане естествения цвят на побелелите коси, REcolor EXPERT помага да върнем нашия си цвят. Онзи от снимките. И не само цвета! Този продукт укрепва увредените корени на косите ни, води до видимо уплътняване на косъма и не само спира косопада, а води и до сгъстяване на косата. Ще попитате как е възможно това? Тайната е в уникалните съставки на REcolor EXPERT.  

Bioline
Снимка: Bioline

Darkenyl™ е патентована съставка, която стимулира стволовите клетки на космените фоликули да синтезират меланин. Това е пигментът, който е отговорен за оцветяването на косъма. Ако не се произвежда достатъчно от него резултатът е - побеляване на косата. Другата уникална съставка е кератин, който има зашеметяващи резултати. Кереатинът, който е основен градивен елемент на косъма, попълва нарушените зони. И така възстановява защитния слой, поразен от вредните влияния на околната среда. И другата съставка, която прави продуктът да прилича на вълшебен е Procapil ™.  Това е патентован комплекс, който предотвратява косопада. Можете ли да си представите - вече да можем да гледаме гребена спокойно, след като сме се срешили, а не тайничко да изхвърляме топчица с опадали коси. Плюс колаген, който поддържа структурата на кожата на скалпа. Повече за действието на съставките, вижте ТУК.

Всичко това звучи като вълшебство, но всъщност е резултат от упорит труд на изключителни специалисти от различни области в световни лаборатории. Ако искаме да си подарим едно истинско коледно вълшебство сега е моментът.
Да върнем истинския си чар, да върнем цвета и красотата на естествените си коси. И така, отново нашата коса да бъде символ на женствеността ни. Естествена и хармонична, точно както природата е изваяла багрите ни. Поръчайте иновативния REcolor EXPERT COLLAGENA Solution още сега от ТУК.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти