eMAG отваря още един шоурум в София

Платена публикация

а
Снимка: emag.bg

Този четвъртък, 21 октомври, в 10 ч. сутринта вторият шоурум в София на сайта за онлайн шопинг eMAG ще посрещне своите клиенти в столичния мол Paradise Center, ниво -1. На 450 кв.м. търговска площ ще бъдат изложени 800 продукта от разнообразни категории, които могат да се закупят на място. Шоурумът ще бъде отворен всеки ден между 10 и 22 ч. при спазване на всички необходими мерки за безопасност. Клиентите ще имат възможност и да правят поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка в шоурума – откъдето да ги вземат още същия ден, спестявайки време за доставка. Физическите локации на eMAG улесняват и връщането на продукти, като там могат да се получават и консултации. В шоурумовете на платформата за електронна търговия се предлагат и опции за потребителски кредити.

Първите 4 дни след откриването, от 21 до 24 октомври, ще има ексклузивни предложения – над 50 продукта от популярни категории на специални цени*, важащи само за новия шоурум в Paradise Center. През останалото време, освен в случаите на специални промоции, стойността на продуктите към крайния потребител ще е еднаква, независимо откъде поръчва – от вкъщи, от офиса, от плажа или от шоурума.

От  eMAG разкриват някои от избраните оферти за откриването. Сред тях е 55-инчов (140 см) смарт телевизор Samsung 55AU8072, съчетаващ перфектна картина с 4K Ultra HD качество с много функционалности, изчистен дизайн и впечатляващо тънък профил (ще се предлага на цена от 1079,99 лв. за първите 4 дни на откриването на новия шоурум в Paradise Center). 

а
Снимка: emag.bg

Почитателите на Samsung ще имат възможност да се сдобият с един от топ смартфоните на бранда на цена от 679,99 лв. в рамките на промоцията за откриването на шоурума. Моделът Galaxy A52s прави редица иновативни технологии по-достъпни за потребителите и се отличава с минималистичен и изчистен дизайн, съчетан с премиум функционалност и производителност. Смартфонът поддържа мобилни мрежи от пето поколение, има впечатляваща четворна основна камера и може да заснема видеоклипове с професионално качество.

а
Снимка: emag.bg

Популярният преносим Apple компютър – Apple MacBook Pro 13 – ще може да бъде закупен на цена от 2199,99 лв. в новия шоурум на eMAG.  Apple M1 чипът дава съвършено нова дефиниция на работа и забавление с утлтрабука. Фотография, програмиране, видео обработка – всичко е бързо и супер лесно. Невероятен 8-ядрен графичен процесор прави тежките графични задачи леки, а игрите вървят повече от гладко. Свръхбързата памет дава още повече производителност.

а
Снимка: emag.bg

За първите 4 дена от отварянето на новия шоурум на eMAG има и друго атрактивно предложение – покупки на стойност над 199 лв. да бъдат взети на изплащане без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.


*Количествата на продуктите на специални оферти, предназначени за откриването на шоурума, са ограничени.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти