Експресен лифт и подмладяване на кожата около устните и очите

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Кожата около очите и устните е силно повлияна от повече от 10000 мигания + стотици мимики всеки ден. С течение на времето, тя губи тонус, върху нея се образуват първоначално по-малко забележими, а много скоро – по-дълбоки и видими възрастови бръчки. Сухота, тъмни кръгове, отоци, загуба на плътност – това са основните проблеми за кожата около очите и устните. Специалистите от COLLAGENA създадоха формула, с която гарантирано можем да противостоим на всички тези проблеми. Повече за нея вижте ТУК.

Защо се появяват бръчки около очите дори преди тези на лицето?

За да си отговорим на този въпрос, трябва да знаем няколко важни факта за кожата около очите:

-          Тя съдържа малко колаген и еластин – белтъци, които отговарят за плътността на кожата

-          Тя често е дехидратирана и трудно задържа влага, под нея почти няма мастни клетки

-          Тя е 4-6 пъти по-тънка и уязвима от кожата на лицето

-          Ежедневно е натоварена с движение на мускулите и клепачите

За да реши всички тези проблеми, COLLAGENA създаде коктейл от ценни съставки в един продукт - Express LIFT Серум за около очи и устни COLLAGENA Codé. Повече за действието му ще намерите ТУК.

Ако си задавате въпроса: кога трябва да започна да използвам крем за кожата около очите и устните, отговорът е „Сега!“

Първата стъпка в избора на продукт е да се убедим в качеството и ефикасността на състава! В добрият продукт присъстват хидратиращи, подхранващи, подмладяващи, изглаждащи и защитни компоненти. От научна гледна точка активните ингридиенти трябва да могат да обновяват кожата и да съдействат за нейната регенерация. Да видим какво са избрали специалистите на COLLAGENA за тази цел:

Хайвер от Лимон от Солабия в Серума за около устни и очи Express LIFT COLLAGENA Codé хидратира в дълбочина и забавя процесите на стареене. Премахва тъмните кръгове и придава сияние на кожата около очите и устните. Зарежда кожата с енергия и я подмладява.

Хиалуроновата киселина подпомага плътността, овлажнява оптимално и задържа влагата в кожата. Грижи се за свързването на структурните елементи колаген и еластин и действа като защитна бариера срещу микроорганизми.

В Express LIFT COLLAGENA Codé  присъства колагенът по патент на световно призната българска лаборатория. Той възстановява правилната структура на кожата, действайки доказано на молекулярно ниво. Активизира обмяната на веществата и прави кожата по-плътна и еластична.

БИО Розова вода тонизира кожата, поддържа водния баланс, изравнява тена, има успокояващи и подобряващи кръвообращението свойства. Съдържа антиоксиданти и витамини, които правят кожата гладка и мека.

Bioline
Снимка: Bioline

ВАЖНО: Честа грешка е в зоната около очите и устните да се поставя дневен или нощен крем за лице. Тяхната текстура е плътна, може да запуши порите и да предизвика оток. За да има положително въздействие върху кожата около очите и устните, продуктът трябва да бъде в серумна или гелна формула.

Серум срещу бръчки около устните и очите Express LIFT COLLAGENA Codé  е създаден да действа както моментално за подобряване вида на кожата, така и в дългосрочен план. Погрижете се навреме с качествен продукт за деликатната кожа около очите и устните и тя ще ви се отблагодари със сияен и млад вид! Можете да поръчате от ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти