Ей тая салата ми е от градината... на BILLA!

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Прохлада, свежест и леки, вкусни ястия – това търси всеки човек през лятото, защото макар и навън да е много топло, гладът все пак си е глад – дори и да не ни бута точно към телешкото варено или свинското със зеле. Вместо това, като че ли ни се хапва студен таратор, вкусни пълнени чушки, патладжани с доматен сос и.... момент, че малко се отнесохме с мечтите.

Казано накратко – лятото е сезонът, в който можем да си приготвяме купища от най-любимите ни леки гозби, да се гмуркаме в огромни количества леден таратор, да поглъщаме тонове тиквички и да се къпем в сок от пресни домати. Освен че имаме сезонната предпоставка да постъпваме така, разполагаме и с идеалното място, откъдето да се снабдяваме със здравословни, чисти български плодове и зеленчуци – и това не е градината на Гошо, или съседката на леля ни в Радомир, която отглежда три лехи с разкошни домати, а... градините на BILLA! 

„BILLA Градини“ е идея на търговската верига, посята през 2014 г., благодарение на която всички клиенти имат достъп до първокачествени, разнообразни и вкусни плодове и зеленчуци, грижливо отгледани в над 150 зеленчукови градини, оранжерии и лозя из цяла България. 

Всички продуктис марката „BILLA Градини” са с гарантирано качество и вкус, не само заради внимателно подбраните сортове и семена, а и заради положените за тях грижи – от една страна, от стопаните, които ги отглеждат в градините си, и от друга – от експертите на BILLA. Те са хората, които строго контролират качеството на продукцията - от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.

За да са сигурни всички клиенти в продуктите, които слагат на масата си, програмата „BILLA Градини” работи и за намаляване на пестицидите, което означава, че зеленчуците и плодовете, които ще си купите, са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди. 

Всички лабораторни проби на продуктите се публикуват на страницата на BILLA www.billa.bg, и всеки, който иска, може да следи резултатите от изследванията онлайн. 

Освен тези мерки за плодово-зеленчукова сигурност, от BILLA правят всичко възможно да предлагат продуктите пресни през целия ден, като за целта техни експерти проверяват свежестта им на всеки час – и не допускат изменници в редиците.

Така че, на ръба на астрономическото лято, когато мозъците ни чертаят образи на ледени доматени супи и планини от печени чушки, намерете време да минете през кварталната BILLA и да се снабдите с всичко необходимо от техните градини. Както едно време го правехте от градината на баба ви – само дето сега ви ги доставят наготово! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти