Една кутия - безбройни възможности

Платена публикация

ozone
Снимка: Ozone.bg

Жените обикновено са тези, които пазаруват – за детето, за половинката, за родителите. Когато остане време успяваме да купим нещичко и за нас. И защото ежедневието ни е пълно със задачи, ни се иска да купим всичко от едно място – книги, играчки, клавиатура и подарък за нас, с който да се почувстваме красиви, освежени и в страхотна форма. Имаме новина! Любимият ни сайт Ozone.bg, вече предлага и козметични продукти на водещи марки. С над 11 000 страхотни продукта на топ марки всяка от нас ще успее да намери онова, от което се нуждае, за да изрази индивидуалността си.

В новата категория „Козметика“ бързо и лесно ще откриете, събрани на едно място, козметични предложения за коса, лице и за тяло както за жени, така и за мъже (можете да зарадвате половинката).

В духа на изчистената и модерна козметика тук ще откриете качествени продукти на азиатската козметика, която е с широк спектър на приложение. Тя се превръща в световен любимец заради перфектно балансираните си формули и способността да доближи всеки до идеала за безупречна порцеланова кожа.

За най-големите фенове на натуралната и био козметика е приготвена специална селекция от сертифицирани артикули с лечебен и здравословен ефект. Това подразделение на категорията ще се превърне в любимо място за вас със своята 100% натурална козметика, произведена само с чисти и естествени природни съставки.

Сред специалните видове козметика е дермокозметиката, отличаваща се едновременно с разкрасяващи, но и с оздравителни свойства. В богатия каталог ще намерите продукти от водещите марки Bioderma, Klorane и La Roche-Posay, чиято козметика помага на кожата да се адаптира към средата и да възстанови естествените си функции.

Снимка: iStock/Getty Images

Професионалните марки Matrix и L'Oréal Professionnel Paris осигуряват пълна грижа за вашата коса от измиването до стилизирането ѝ чрез богат асортимент от шампоани, маски за коса, подхранващи серуми и масла, различни стилизиращи и фиксиращи продукти и още много други.

В ежедневния ритуал за грижа за кожата неизменен компонент е и слънцезащитният крем, дори и през зимата. Открийте тези продукти на водещи марки като Collagena, Garnier, Nivea и още много други.

Красотата се отразява добре на духа, затова от Ozone.bg са обособили специална секция посветена на декоративната козметика. Сред брандовете тук ще намерите внушителна колекция на марката Revolution, която ще ви осигури всичко необходимо за перфектен грим.

Дамите лесно биха могли да поддържат своя безупречен стил и чрез голямото разнообразие от продукти и аксесоари от категорията „Козметика“. Те могат и да допълнят своите визии чрез завършващия щрих на невидимия, но незабравим, аксесоар - парфюма.

Внимателно подбраната селекция ще ви даде възможност с любов и внимание към детайла всяка от вас да се сдобие с всичко необходимо, за да изглеждате всеки ден по начина, по който иска. От шампоани и серуми, кремове и дезодоранти, през маски и балсами, до тоалетни води и лосиони – световните марки, включени в новата категория, ще направят всеки тип кожа или коса щастливи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти