DrWitt, перфектният спътник в ежедневието на младия градски човек, вече е на българския пазар

Платена публикация

DrWitt
Снимка: DrWitt

Обогатената с витамини и минерали негазирана напитка е с модерна визия и се предлага в три вкуса

Популярната в Европа негазирана напитка, обогатена с витамини и минерали – DrWitt, официално стъпи на българския пазар. Тя е перфектният спътник в ежедневието на динамичния градски човек и се предлага в атрактивна бутилка от 750 мл. и три вкуса: DrWitt Relax (касис, черна боровинка и хибискус); DrWitt Antiox (нар и асаи) и DrWitt Fit (манго, лимон и зелен чай).

Негазираните напитки, обогатени с витамини, са предпочитаният спътник в забързаното ежедневие на хората в активна възраст, които тренират редовно в свободното си време и държат на здравословния начин на живот и балансираното хранене. Този вид напитки са неразделна част от деня на модерните хора, желаещи да надградят ритуала си за хидратация с допълнителна доза витамини и минерали, както и да опитат нещо ново и вдъхновяващо. Те имат нужда от лесен прием на ежедневната доза витамини, необходима на тялото да функционира оптимално, както и от напитка със сладък вкус и ниски калорийни нива. За тях ежедневната консумация на вода, обогатена с витамини, е най-логичният избор.

DrWitt
Снимка: DrWitt

„Младите и активни градски хора четат внимателно етикетите и се интересуват от качеството и състава на продуктите, които консумират ежедневно. Щастливи сме, че вече можем да им представим DrWitt – бранд, който отговаря на техния лайфстайл и изисквания, включително и с модерната визия на бутилката си от 750 мл. и конкурентна си цена“, заяви Савина Паликарева, Маркетинг мениджър на „Тимбарк България“.

Напитките с марка DrWitt включват в състава си минерална вода от извора Апента в Унгария и са с приятен, освежаващ вкус, а освен това грабват окото с енергизиращите си цветове и различни комбинации от витамини и минерали. DrWitt може да бъде намерен както в познатите вериги супермаркети в големите градове, така и в по-малките търговски обекти в цялата страна. Продуктът е най-новото попълнение в портфолиото на  „Тимбарк България“, част от Maspex Wadowice Group – една от най-големите компании в сектора на хранително-вкусовата промишленост в Централна и Източна Европа.

За DrWitt

DrWitt е международен бранд  негазирана, безалкохолна напитка, обогатена с витамини и минерали, който е на българския пазар от началото на 2021 г. Благодарение на специалната си формула, продуктът ефективно хидратира, утолява жаждата и доставя на организма нужните витамини и минерали.На българския пазар продуктът се предлага в бутилка от 750 мл. и с три вкуса: DrWitt Relax (касис, черна боровинка и хибискус); DrWitt Antiox (нар и асаи) и DrWitt Fit (манго, лимон и зелен чай). Допълнителна информация за DrWitt можете да научите от официалния уебсайт за България: www.drwitt.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти