Доказана ефективност при лечение и профилактика на паякообразни вени

Платена публикация

Доказана ефективност при лечение и профилактика на паякообразни вени
Снимка: Remescar

Ако нещо наистина може да „убие“ самочувствието на една жена, това са паякообразните вени. (Благодаря ти, мамо!)

Много голям процент от мъжете окачествяват краката като "една от най-красивите части от женското тяло".

Жените полагат много усилия, за да направят краката си по –атрактивни и секси: правят упражнения за крака, специални диети, антицелулитни масажи на бедрата, носят високи токчета, за да удължат оптично краката си и др.

... Но поради начина на живот, който водим – професионален и личен, краката често страдат – подуване, умора в краката, болка, поява на паякообразни вени, разширени вени и др.  

Жените са принудени да крият краката си под дълги до земята поли или да носят панталони, дори и когато времето се затопли

Телеангиектазия (разширени малки кръвоносни съдове) или паякообразни вени представляват малки разширени кръвоносни съдове, разположени непосредствено под кожната повърхност като лилави, синкави или червеникави линии. Те са подобни на разширените вени, но са с много по-малък диаметър и не са релефни.

- 70% от жените и 40% от мъжете страдат от проблема паякообразни вени
- Повече от 50% от пациентите над 40-годишна възраст са засегнати от повърхностна венозна недостатъчност
- Съвременно британско проучване показва, че над 80% от населението на възраст между 18 и 64 години страда от паякообразни вени

Kакви са рисковите фактори за появата на паякообразни вени?

- Фамилна обременост (генетична предразположеност)
- Заседнал начин на живот и работа, изискваща дълго стоене или седене на едно място
- Напреднала възраст
- Бременност
- Травма
- Излагане на слънце
- Наднормено тегло/ затлъстяване

Повърхностните несъвършенства по кожата като паякообразните вени диктуват начина ни на живот.  Предлаганите на пазара методи на лечение  не помагат при този повърхностен проблем и не са с моментален ефект. Паякообразните вени водят до дискомфорт, неудобство и притеснение. Жените с паякообразни вени по краката често избягват да носят къси поли и рокли, дори и когато времето е топло! Пякообразните вени не са социално значимо заболяване, а по скоро неудобство и смущение, които се превръщат в личен проблем за общуване и карат пациента да търси решение.              

         

Ремескар Спайдър Вейнс е иновативно медицинско изделие, за профилактика и лечение на паякообразни вени с моментален ефект.

Уникалната технология е с двойно действие – защитно и лечебно

Защитно действие

- Ремескар защитава засегната повърхност на кожата от вредното влияние на свободните радикали и предпазва от по-нататъшно увреждане на кръвоносните съдове (UV абсорбери)

- Ремескар образува защитен слой, благодарение на оптични микро-кристали, покрити с филм, които отразяват светлината под различен ъгъл и създават моментално визуално подобрение (маскират и прикриват видимите паякообразни вени)

- Защитният слой съдържа силиконизиран филм, който осигурява по-продължителен терапевтичен ефект и контакт на  продукта с кожата, като по този начин насочва действието на активните съставки към паякообразните вени, хидратира и защитава.

Лечебно действие  – Лечебното действие се осигурява от няколко функционални активни съставки, с доказано действие върху паякообразни вени

- Първата функционална съставка в Ремескар са фосфолипидите, които укрепват кръвоносните съдове (предпазват и контролират пропускливостта на стените на кръвоносните съдове). Те намаляват натрупването на тромбоцити и по този начин повишават вискозитета на кръвта.

- Хилауроновата киселина в Ремескар удебелява кожата. Всички несъвършенства се забелязват по-малко, когато кожата е по-плътна.

- Други съставки, осигуряващи лечебната функция на Ремескар са локалните антиоксиданти, които предпазват малките кръвоносни съдове от увреждане чрез неутрализиране на разрушителното действие на свободните радикали, които директно атакуват и отслабват съдовете.

И не на последно място, фитодинамичният комплекс във формулата, който повишава циркулацията на кръвта в третираните зони, намалява червенината и дължината на съществуващите паякообразни вени и предотвратява образуването на нови.

Ремескар Спайдър Вейнс е с моментални видими резултати и намалява до 51%* видимите паякообразни вени.

*Намалява появата на паякообразни вени под формата на звезда (с червен цвят), клиничен тест в продължение на 3 месеца

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол