Дните, споделени с домашния любимец, сa незабравими

Платена публикация

Веси Бонева и нейният домашен любимец
Снимка: Ambi Pur

Веси Бонева е една красива и забележително талантлива пловдивчанка. Веси е сред ярките звезди на родната музикална сцена, които ни радват не само с качествена музика, но и стилна визия и чаровна усмивка. 

Сега певицата споделя за домашните си любимци, свободното си време, хобита и начин на разпускане.

Веси, знаем, че си почитателка на домашните любимци. Какви животни си имала през годините?
Гледала съм кучета, котки, заек и хамстер. Обичам всякакви животни, те ми дават много чиста енергия. Сигурна съм, че ако имах възможност да се погрижа за всички животни, които нямат дом, със сигурност щях да го направя!

Какво ти носи приятелството с домашния любимец?
Домашните любимци ме зареждат с изключително много позитивна енергия. Те са нашият най-верен приятел и ни обграждат с най-искрената си и чиста любов! Домашният любимец ми дава и много доброта, вяра, уют…и го прави безусловно!

Ти си много заета личност. Остава ли ти време за дълги разходки и други забавления с домашния любимец?
Да, остава ми време. За съжаление не е толкова много колкото ми се иска, но се старая при първа възможност да бъда с домашния си любимец! Прекарвали сме незабравими дни заедно, които са били изпълнени само с красиви моменти. Може би точно в такива моменти аз си почивам и се зареждам най-качествено.

Коя е най-голямата пакост, която кучето ти е правило? Или най-честата?
Пакостите са много, за моя радост не толкова чести, колкото когато беше мъничка! Най-често обича да ми краде чорапите и да ми ги дъвче до безобразие!

Всички знаем, че кучетата излъчват особена миризма, колкото и да се грижим за чистотата им. Как се справяш с този проблем?
Ежедневно следя за добрата ѝ хигиена и използвам освежители за въздух. Аз държа освежителят за въздух да бъде лек и ненатрапчив, но в същото време да премахва неприятните миризми, а не само да ги прикрива. След много неуспешни опити открих, че най-доброто решение за мен е Ambi Pur 3Volution.

Как се грижиш за домашния уют? Случвало ли ти се е гостите ти да се оплачат от това, че имаш домашен любимец?
Не, никога не ми се е случвало! Вярвам, че хората привличат подобни на себе си приятели. Най-близките хора до мен са големи любители на животните. Всички обожават Джия, която винаги ги посреща радушно и не пропуска да обърне внимание на някой от гостите по най-милия начин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти