Детето го боли гърло и кашля? Eто какво да направите!

Платена публикация

Не обичате да приемате медикаменти? Едва ли и вашето дете обича... А надали има малчуган, който приема лекарството си с усмивка.
Всички сте се сблъсквали с това - да гоните детето из къщата, за да му дадете сироп за кашлица, който, с какъвто и вкус да е, то не желае да преглътне... просто, защото знае, че е лекарство, а те по презумпция са неприятни.

И така, вие тичате, на ръба на силите си, балансирайки между работа, домашни задължения и личен живот, а детето, макар и с температура, успява да търчи като олимпиец, кашляйки като магаре и отказвайки да хапне каквото и да е било, защото гърлото му е чувствително и с неприятно червен цвят. Мъчение, нали?

Е, да, но вие с годините сте свикнали да сте нещо между жонгльор и фокусник и да имате антураж от „зайци“, които да вадите от цилиндъра. Точно в такива случаи, на помощ идват близалките ХербалСепт за кашлица и ХербалСепт за гърло - вашите вкусни и полезни съюзници в неравната битка.

хербалсепт
Снимка: Хербалсепт

Защо детето ще ги хареса?

Защото са близалки! Което е много по-яко от сиропа, съгласете се!

Защото са в страхотна опаковка – със зелено динозавърче. А зелените динозавърчета обичат близалки. За малчугана ще бъде далеч по-лесно да приеме продукт, чиято опаковка няма нищо общо с блистерите хапчета или тъмните стъклени шишенца с лепкава и съмнителна консистенция.

хербалсепт
Снимка: Хербалсепт

Защото действат! Тези чудни близалки покриват със защитен слой лигавицата на гърлото, и облекчават кашлицата. Когато гърлото на детето е възпалено, това се изразява с неприятно дразнене, болка, парене, усещане за сухота и затруднено преглъщане. Защитният филм, който близалките ХербалСепт образуват, предпазва лигавицата от вредното въздействие и дразнещите фактори от околната среда - сух, студен или замърсен въздух, като по този начин се редуцира честотата на кашличния рефлекс.

И не само! ХербалСепт близалките подпомагат овлажняването на лигавицата на гърлото и улесняват отделянето на мукозните секрети, благодарение на ценните съставки в тях - корен от лечебна ружа, мащерка, Исландски лишей, арония и витамин C и листа на салвия (при близалките ХербалСепт за гърло).

хербалсепт
Снимка: Хербалсепт

Те ще възвърнат баланса и ще възстановят лигавицата на устната кухина и гърлото, възвръщайки защитната й функция, като я овлажнят и освежат.

И така, пътят към здравето на малчугана ви ще е съпроводено без драматични състояния и истерии...и от двете страни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти