Дамски боти - 5 най-модерни предложения

Платена публикация

боти
Снимка: CCC

Преди да представим най-интересните стилове боти за 20223, нека обясним кои са най-характерните черти на тези модели Това са обувки, които са предназначени за по-студените месеци, така че обикновено са с висока горна част. Могат да бъдат изработени от различни видове материали като кожен материал или текстил, но най-често са изработени от кожа, която е най-гъвкава и издръжлива. След импрегниране, кожените боти ще се справят добре дори при неблагоприятни климатични условия. Време да видим тренда за 2023

Готови ли сте за есента?

Те може да са последното нещо, което обличате, преди да излезете, но ботите трябва да са на първо място, когато обновявате гардероба си този сезон. Поставянето на чифт модерни боти може незабавно да преобрази визията ви, независимо дали избирате каубойски модели за малко уестърн усет, мото или комбат за малко "мъжка" визия, луксозни предложенияза класически стил или топли зимни боти за допълнително уютно усещане. Вие не просто искате ботите ви да изглеждат страхотно, но и да се чувствате страхотно, особено ако ще ходите с тях цял ден или ще ги носите, за да танцувате цяла нощ. Обличането според времето е от решаващо значение през всеки сезон и когато настъпят студени температури или прогнози за дъжд, трябва да сте подготвени с подходящи обувки. Вашите дамски боти трябва не само да издържат на природните стихии и да подобряват ансамбъла ви, но и да ви осигуряват комфорт, докато сте навън.

боти
Снимка: CCC

Кои са топ моделите?

· Дамски водоустойчиви боти Vionic Joy Bethany

Bethany на Vionic са перфектни! Те отговарят на размера и висококачественият дизайн е очевиден веднага. Здравата кожа омеква след няколко носения, след като се приспособи към формата на краката ви, ще бъдете влюбени.

· Marc Fisher LTD Дамски боти Chelsea Yale с остър връх

Тези елегантни и изискани ботуши са изключително удобни, добре изработени и вървят както с ежедневни, така и с елегантни ансамбли. С ботушите Yale на Marc Fisher не е нужно да жертвате стила за удобство, те очевидно са по-удобни, по-здрави и по-добре направени от други марки.

· Кожени боти La Canadienne Conner

Тези боти от висок клас прилепват към краката ви почти веднага и могат да се похвалят със стелки от мемори пяна, просторна предна част за пръстите и високи пети за баланс.

· Водоустойчиви боти Челси до глезена Asgard

Тези водоустойчиви боти са добре конструирани и изненадващо здрави, с изчистен силует, подходящи за различни поводи.

· Дамски боти Челси BL558 Classic 550 Blundstone

Тази леко здрава, вдъхновена от Челси обувка е невероятно удобна и поддържаща с водоустойчива кожа и нехлъзгащи се подметки.

боти
Снимка: CCC

Как да изберем ботите на 2023 към рокля?

Какво да следвате, когато избирате боти за рокля? На първо място, обърнете внимание на вида на материала, от който са направени. Ако търсите издръжливи обувки за няколко сезона, изберете естествена кожа или велур. Ако купувате обувки, имайки предвид есенните дъждове или първите зимни слани, проверете дали имат допълнителна изолация. Ботите се различават и по формата на носа: повечето модели имат притъпен нос, но не липсват и модерни и секси ботуши със заострен нос. Въпреки че повечето модели са с висока горна част, някои завършват точно над глезена, а други дори до средата на прасеца. Една от най-важните разграничения е височината и вида на тока.

Ботите са толкова универсален тип обувки, че вървят с почти всичко. Стоят страхотно не само с модели от тюл, но и с по-натрупани рокли от по-дебело трико. През есента и зимата не е нужно да се отказвате от женствената и романтична визия! Във физическите и онлайн магазина на ССС ще намерите боти с връзки, предложения с ластики модели с цип или катарама. Качество, стил и удобство са запазана марка на всеки модел, предлаган от марката. Във всеки от тях ще изглежда добре, особено в комбинация с правилната дреха

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти