Да запазим дрехите като нови за по-дълго време

Платена публикация

Да запазим дрехите като нови за по-дълго време
Снимка: Samsung

Пералната машина вече не е просто средство за почистване. Съвременната перална машина трябва да е спа-център за дрехите ни, да подхожда с внимание и финес към тъканите, да използва природосъобразни технологии и не на последно място, да бъде стилен аксесоар в интериора на дома ни.

В постоянния си стремеж да предлага на потребителите най-добрите технологии, за да им осигури по-лесен и приятен живот, от 2013 г. Samsung Electronics започна производство на уреди за дома от най-висок клас. Пералните машини Samsung се произвеждат в Европа при най-високи производствени стандарти.

Новите перални машини от серията Samsung F500 използват интелигентни технологии за перфектни резултати. Една от тях е уникалната автоматична система за откриване на грешки и диагностициране на проблеми в ранен етап на развитие, през смартфон чрез LED сканиране – Smart Check. По този начин няма да се налага да ползвате услугите на техник всеки път, когато имате съмнения в изправността на работата на пералнята.

Перфектно изпиране с пяна и студена вода
Пералните машини от серията Samsung F500 използват патентована технология Eco Bubble, която изпира дрехите с помощта на пяна, впръск­вайки въздух и вода в перилния препарат преди започването на нор­малния цикъл. Тази пяна прониква бързо и дълбоко в тъканите, за да разтвори замърсяването и да направи изплакването по-лесно.

Иновативната Eco Bubble™ технология позволява на пералната машина да почиства дрехите със студена вода. Тази програма е изключително подходяща за цветно пране, тъй като ниската температура на водата щади цветовете. Eco Bubble™ технологията е много подходяща и за изпиране на непромокаеми тъкани Gore-Tex.

Упоритите петна остават в миналото
Функцията за премахване на петна Stain Away е друга ключова характеристика на пералните Samsung F500. Благодарение на Eco Bubble™ технологията, пяната прониква дълбоко във влакната на тъканите и разхлабва структурата им. След това, в следствие на триенето при прането, петното се отстранява ефективно. Stain Away се справя с отстраняване на най-упоритите петна: кръв, какао, чай, вино, домати, графит, кал, грим, червило, трева и др. С помощта на 20 минути накисване преди стартиране на нормалния цикъл, функцията Stain Away премахва петната дори при 15º пране.

Диамантен барабан
Пералните машини Samsung са с диамантен барабан с уникален дизайн, който прави центрофуги­рането по-нежно в сравнение с традиционните перални. Когато барабанът се върти, водата преминава през повърхността му на различни нива, което от своя страна дава възможност за изпиране, което приниква много по-навътре в тъканите.

Дизайнът се отличава с дупчици, разположени в центъра на вдлъбнати­ни с формата на диамант.

Тъканите не се закачат по ръбовете на дупчиците и следователно не се повреждат. Водата, която се събира във вдлъб­натините, създава идеални условия за меко и ефикасно изпиране на дрехи.

Повечето обикновени перални машини увреждат тъканите, заради малките дупчици, през които излиза водата.

Дупчиците във вдлъбнатините на диамантения барабан предпазват тъканите от нараняване, създавайки идеалната предпоставка за нежно из­пиране.

Очаквайте подробности за останалите иновативни характеристики на пералните машини от висок клас Samsung F500, които ще улеснят всекидневието ви по непознат досега начин.

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във Facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти