Да се видим на по питие

Платена публикация

Искам да споделя приятните емоции
Снимка: Baileys

Само един път в този текст ще споменем монотонността като понятие, за да може час по-скоро да заменим това душевно и никому ненужно състояние с едни доста по-приятни и усмихващи ни занимания. Повечето от нас, обаче, са свикнали постоянно да мрънкат за щяло и нещяло вместо да се опитат да сменят плочата и да заживеят в малко по-танцувален и ведър ритъм.

И тъкмо когато не ни се поема инициативата, някой друг светва лампичката в нашите глави, за да ни провокира с идеи, работещи за нас.

E, в случая - и то с голямо удоволствие специално за вас, мили дами, щафетата поема онзи любим ирландски ликьор на име Baileys, чийто приятен вкус и опиянение са запечатали не един и два спомена в съзнанието ни, но от онези, към които всеки иска да се върне.

Именно с тази цел съвсем умишлено Baileys избра датата осми март, за да брандира един от столичните магазини, но не с предмети, а с две момичета, които да покажат, че комбинацията от свеж разговор и качествено питие никога няма да остане незабелязана от околните (в случая положително изненаданите минувачи).

Нали досега все си говорехме за провокации, а ето как една нищо неподозираща витрина може да смени намусените ни физиономии със смеещи се лица, буквално оживявайки пред нашия поглед.

И наистина, Baileys успя да предизвика завиден брой усмивки с небрежна лекота. Всички, които минаха покрай магазин Cheers по време на международния ден на жената, останаха много приятно изненадани да видят един по-различен и будещ забавление модел за поднасяне на рекламното послание.

Ако на въпросната дата не сте минали точно по същия маршрут, може да проследите как хората реагираха на това предизвикателство, кликвайки ето тук.

За да поддържат духа ни в бодра кондиция, от Baileys решиха да не спират с интересния подход, затова вече активно стартира и "Фейсбук" играта "Предизвикай приятелки с Baileys". В нея могат да вземат участие всички, навършили 18-годишна възраст, които искат да вкарат доза разнообразие в своя ден и този на техен приятел/ка, като отправят някое от 12-те предизвикателства, които са част от онлайн играта.

Сред любимите ни варианти от този списък намираме предложенията "да тръгнем на път с кола, без да знаем къде отиваме" (особено подходящ сценарий покрай наближаващото затопляне), а защо не след това пътно приключение "да се съберем на женска кино вечер с пуканки и Топ 5 на романтичните филми", но ако искаме вечерта ни да протече по-нестандартно "изненадата с викането на стриптизьор вкъщи" би била успешно попадение по този параграф.

За финал остава да стискате палци, че хрумванията ви ще бъдат радушно приети от вашите приятели, с което хем ще може да спечелите един от четирите "дамски парти комплекта", хем имате шанс избраното от вас предизвикателство да се случи в реално време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти