Д-р Бостанджиев: Що е то Енърджайзър? Още за „Тайната на Мъжкото Удоволствие”!

Платена публикация

Д-р Бостанджиев: Що е то Енърджайзър? Още за „Тайната на Мъжкото Удоволствие”!
Снимка: netinfo

В живота на съвременния човек две неща имат ключово значение – информацията и енергията. Това означава да знаем какво правим и да можем да го направим. И докато информацията днес ни залива от всякъде, енергията ни сякаш е все по-недостатъчна.

Живеем в свят на непрекъсната конкуренция. Трябва постоянно да сме във форма, да сме максимално концентрирани и ефективни. Това е чудесно, защото ни мобилизира и развива, но често естествените ни запаси от енергия се изчерпват и усещането за хронична умора предателски се прокрадва.  В дългосрочен план добрите организационни решения наистина са ключови, но погледнато тактически, всеки активен човек има ситуации в живота си, когато чашката с кафе не е достатъчна. Говорим за изключителните моменти, когато се готвим за важен изпит, трябва да изпълним срочна задача или се доказваме в критични обстоятелства, както и когато трябва бързо да се възстановим след други изтощителни усилия.

Именно в тези моменти се нуждаем от енърджайзър. Не случайно тези средства стават все по-популярни, макар че у нас те все още не се познават добре. За разлика от допинговите средства и амфетамините, енърджайзърите не изчерпват неприкосновените ни енергийни запаси и не увреждат здравето ни. Те просто доставят в организма ни необходимата допълнителна енергия точно тогава, когато тя ни е най-необходима.

Типично средство от тази група е продуктът „Тайната на мъжкото удоволствие“.  Той съдържа аминокиселината Л-аргинин, която директно се използва от мозъчните ни клетки и ни прави изключително енергични и работоспособни. Микроелементите Магнезий, Цинк и Селен пък увеличават устойчивостта на стрес и тревога, а именно тези излишни напрежения изчерпват най-безпощадно силите ни. Освен това в продукта се съдържат и най-добрите билкови екстракти от Европа, Азия и Африка, които действат като мощен катализатор на обменните процеси в организма и включват ресурсите ни на пълна мощност.

Всеизвестно е, че в дългосрочен план най-ефективен е този, който успява най-добре да балансира натоварването с активната почивка. А какъв по-добър баланс за натоварения делник от позитивните преживявания в часовете, когато отпускаме. Именно тук е второто стратегическо действие на енърджайзъра. Той ни дава сили и когато се забавляваме и когато споделяме вълнуващи еротични преживявания. Пълноценната интимна връзка ни зарежда с допълнително самочувствие  и мотивация за успех, както и с чувство за сигурност. Така се мултиплицира позитивният ефект върху цялостното ни усещане за благополучие и здраве. Повишените сексуално желание и възможности засилват виталността и енергичността ни, когато работим. Приемаме капсулата сутрин, ако наблягаме повече на работата, или пък вечер – ако ни предстои интимна среща или нощни забавления. След всеки 5 дни прием, правим  2 дена почивка и продължаваме.

Можете да поръчате „Тайната на Мъжкото Удоволствие” във вашата доверена аптека или онлайн на www.Thailand-Secrets.sale!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти