Цветни, ефирни и шикозни летни рокли

Платена публикация

жена рокля мода
Снимка: Istock

Роклята символизира женственост, романтика и изтънченост. Колкото и да бягаме от нея, в опити да я заменим с по-удобните и практични панталони, винаги трябва да сме заредени с изобилие от разнообразни модели.

Да, голяма част от магазините все още са затворени, но изобилието от рокли онлайн  е огромно. Предимствата на онлайн пазаруването са много и ще ги оценяваме все повече, дори и след пандемията. На един клик разстояние са любимите ни марки, може да избираме от неограничен брой модели, бързо и лесно е, не се налага да контактуваме с други хора при покупките, а и пестим средства, достигайки до най-добрите оферти и най-изгодните цени.

Водещ мотив при избора на рокля са актуалните модни тенденции. Летните рокли за 2021-а преливат от цвят, ефирност и безапелационен шик.

рокля Remishop
Снимка: Remishop.com

При цветовете има лидери и на двата полюса – рокли в нежни бели и пастелни тонове за дами, които залагат на семплия стил, а червени и candy (бонбонени нюанси от малиново до bubble розово) рокли за дръзки и провокативни жени, които обичат да бъдат забелязвани навсякъде. Флоралните мотиви са обичаен фешън доминант през пролетно-летния сезон, но обърнете внимание също на  геометричните, животинските и принтовете на точки.

Дали да изберете дълга, миди или къса рокля е изцяло според вашите предпочитания и личен стил, тенденциите са благосклонни и към трите варианта.

Ако има абсолютен хегемон и must have покупка за сезона, това са летните рокли с обемни и пуф ръкави. Възроден тренд от миналото, зареден с цялата магия на женската природа. За да се акцентира върху обема в ръкавите, роклята е с втален силует.

Въпреки че специалните поводи и събития са все по-малко, винаги ще се намери време и място за носене на официални рокли. Големите модни дизайнери ни предизвикват с пролетно-летните си колекции да проявим артистичност със зашеметяващи рокли с пера. А сребристите нюанси носят усещане за лукс и блясък, с които ще демонстрирате класа на вашия специален повод.

рокля Remishop
Снимка: Remishop.com

Водени от глобалната необходимост и нарастващото ни вътрешно желание да водим устойчив начин на живот, все по-често обръщаме внимание на материята при избора на нова рокля. На Remixshop вече имате възможност да селектирате търсените от вас продукти и по материал. Така бързо и лесно ще откриете летните рокли, които ви карат да се чувствате най-комфортно в топлите месеци от годината.

Повелителите на модата също отдават все по-голямо значение на материята и в пролетно-летните им колекции неизменно присъстват дрехи от памук, лен и коприна. Този сезон голям хит са и летните рокли от дантела, които са изключително елегантни, но са подходящи и за ежедневието.

Вашите рокли онлайн ви очакват с нетърпение! Побързайте!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти