CrediNet и надеждните онлайн бързи кредити

Платена публикация

CrediNet и надеждните онлайн бързи кредити
Снимка: netinfo

Ако и вие не обичате да чакате по опашки, за да си свършите работата, а бюрокрацията и допълнителното усложняване на дадена процедура ви изморяват, то CrediNet е вашето решение, когато търсите подходящ вариант за бърз кредит. Този продукт предлага на потребителите възможност да вземат бърз потребителски кредит в размер от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца  и това да се осъществи изцяло онлайн.

Стремейки се да отговори на съвременните изисквания на пазара и потребителите в него, регистрираната в БНБ небанкова финансова институция MicroCredit, разработва и пуска на пазара продукта си CrediNet. Той представлява изцяло онлайн базирана услуга, която гарантира бързина на обслужването, удобство и сигурност за клиентите.

Потребителите могат да кандидатстват за бърз кредит онлайн, от всяка точка на България, по всяко едно удобно за тях време. Разглеждането на кандидатурата им се осъществява в рамките на работното време на компанията. А подписването на договора се случва посредством специална разработена система и код, изпратен като текстово съобщение на посочен телефонен номер. Усвояването на сумата може да стане на посочена банкова сметка или по избор на клиента в един от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна или обект на EasyPay.

За да могат клиентите да се възползват от този вид онлайн бърз кредит, не се изисква обезпечение на сумата, доказване на доход или поръчители. Също така потребители могат да се възползват от безлихвено връщане в рамките на 30 дни при заплащане на административна такса. Връщането на кредита може да се осъществи по избор на клиента в един от офисите на MicroCredit, в обект на EasyPay или по банков път.

Компанията, чийто продукт е CrediNet, MicroCredit съществува на пазара от 2012-а година, като от тогава до днес се е старала да предлага продукти, които да задоволяват максимално нуждите на потребителите в различни сегменти от пазара. Освен това сигурността за клиентите на компанията е гарантирана от контролния орган, съобразно българското законодателство, който е БНБ, а от 2016-а година компанията е член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти