Чудото "Български колаген“ и незаменимото му въздействие за млада и красива кожа

Платена публикация

Bioline
Снимка: Bioline

Колагенът е белтък, основа на съединителната тъкан в организма. Той играе решаваща роля в начина, по който изглежда кожата ни. Природата е изградила нашата кожа от колаген - приблизително 75% и той се явява най-естествената и ефективна съставка за хидратиране и за забавяне на процеса на стареене на кожата. Но след определено време производството на колаген намалява и това води до бръчки, загуба на плътност и отпускане на кожата. Колкото по-рано вземем мерки срещу този процес, толкова по-дълго ще имаме красива и свежа кожа. За наше щастие, има фантастична българска козметика с доказано усвоим колаген за млада и сияйна кожа - COLLAGENA. Цялата гама на марката, можете да разгледате ТУК

Ежедневно виждаме реклами на козметика с колаген. Всички вече знаем значението му за организма и външния ни вид. Въпреки това, информацията често е противоречива и объркваща. Действително ли продуктите с колаген са способни да променят състоянието на кожата ни? Какви продукти да изберем, за да сме сигурни в качеството им?

Козметика с патентован колаген, усвоим от кожата можем да намерим ТУК.

Откъде идва колагенът в козметиката?

Колагенът се образува в резултат на метаболитни процеси в организма на гръбначните животни. Той се съдържа в хрущялите, костите, роговицата, черния дроб и др. Понятието „растителен колаген“ е просто рекламен трик, тъй като той няма структурата, строежа и действието на животинския колаген. Известно е, че растенията не съдържат колаген.  

Кой колаген е усвоим от кожата?

Нативният колаген има молекулярно тегло ~360000 D. В този вид той не би могъл да навлезе в кожата и да окаже биологично въздействие на молекулярно ниво. Това означава, че основното, което можем да очакваме от такъв колаген, е овлажняване. Доказано е, че за навлезе в кожата и да окаже въздействие там, молекулата трябва да бъде с 3000÷5000 D.

Още през 1990 година Мота-6 Лаборатори произвежда български колагенов хидролизат, доказано усвоим от кожата. Той се различава от останалите на пазара с по-високата си степен на пречистване, фрагменти с размер 3000÷5000 D, висока концентрация на колагенови фрагменти 97 ÷95,5 %. Качествата му са доказани с изследвания в независима лаборатория във Франция. Мота-6 Лаборатори създава марка с патентования от нея колаген – COLLAGENA. Можете веднага да разгледате и да си изберете продукт от ТУК.

Как действа върху кожата козметиката COLLAGENA?

Основното предимство на козметиката с патентован колаген COLLAGENA е, че тя действа директно върху причините за стареене на кожата и в същото време отстранява последиците от възрастовите промени.

  • Бори се успешно срещу бръчките, действайки в дълбочина и на молекулярно ниво.
  • Съдейства за образуването на нови колагенови фибри.
  • Не обременява кожата с излишни вещества, които биха я раздразнили
  • Подпомага регенерацията на кожата
  • Усвоява се бързо и лесно от кожата и има видим резултат.

Продуктите на COLLAGENA съдържат минимално количество консерванти, подбрани и тествани индивидуално според състава им в Nipa Laboratory, в Англия и са с клинично доказана безвредност и ефективност. Изборът на хипоалергенна парфюмна композиция е извършен в Швейцария.

Можете да се убедите в действието му върху вашата кожа, избирайки своя перфектен продукт от ТУК!

Bioline
Снимка: Bioline

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти