Чаша с герой на Дисни сега само в BILLA

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

„Неееее, не искам млякоооооо“!!Нацупено дете, притеснена майка, закъсняло за работа и училище семейство, неизядена закуска. Супер начало на деня, няма що.

Нищо, дано довечера поне да хапне нещо хубаво....

„Аз това няма да го ям“. Тропване с краче, нацупване на устни, крах на вечерята. Ами да, то като ти тръгне така от сутринта, не може вечерта да е различна.

Как пък веднъж не седнаха тези деца да се хранят като на реклама – усмихнати, с желание, да подават празните си чашки и чинийки и да искат още.

Не, няма такива деца, измислени са.

Реалните винаги казват „не“ на това, което има за вечеря или закуска (добре поне, че на обяд се хранят в градината, та да има едно пълноценно хранене), мръщят се на всичко и все им се допива нещо, което го няма.

Преди да се побъркате напълно, вземете се разходете до BILLA. Сами, без децата. Това ще подобри живота ви в няколко кратки стъпки.

Първо, ще се разходите. Всяка от нас има нужда от движение, фигурата трябва да се поддържа. И по възможност да не е окръжност тази фигура, нали.

Второ, ще си починете от домашната любов. И няма да пречите на бащите да си гледат децата. Те имат това право ;) 

И трето, освен че ще подсигурите хранителните запаси, ще се приберете вкъщи с решението на хранителните капризи – новата серия чаши с любимите герои на Disney.

Чаши с Мики Маус, Мини Маус, Доналд Дък, Дейзи, Гуфи и Плуто могат да бъдат ваши и да превърнат всяко хранене в празник.

С тяхна помощ децата ви с радост ще си изпиват и млякото, и чая, можете дори таратора да сервирате в тях.

Децата ни все още трудно изпитват удоволствие от самото хранене, затова трябва да ги стимулираме с тези весели картинки, благодарение на които даже водата става забавна.

А и кой знае, може дори да се вдъхновят да ви помогнат в подреждането на масата. 

Значи, разбрахме се, нали. Отивате до BILLA САМИ и за всеки 20 лв.от сметката можете да купите Disney чаша с любим герой само за 0.99 лв.

Видовете чаши са общо 6 и ще се харесат и на момичетата, и на момчетата. На майките и на татковците също, защото и ние сме отраснали с тези филмчета ;)

Кампанията продължава от 14 март до 10 април. Пълните условия можете да намерите на сайта на BILLA тук - https://www.billa.bg/promocii/disney-chashi 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти