Бързи, сръчни, любознателни!

Платена публикация

Бързи, сръчни, любознателни!
Снимка: netinfo

За трета поредна година Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ дава шанс на любознателните деца да учат, докато се забавляват. „Учи, забавлявайки се!“ е мотото, под което National Geographic KIDS отправя предизвикателство към всички малки откриватели в България.

 До септември, в избрани уикенди, в осем български града екипът на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ и партньорите на инициативата ще провокират любознателността и приключенския дух на бъдещите откриватели.

Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ включва многобройни забавни приключения – викторини, игри, работилници за оцветяване, състезание с велосипеди, разучаване на посоките на света с компас, експозиции на открито, интересна лаборатория и още много други.

Снимка: netinfo

Като партньор на инициативата, Panadol baby отправя предизвикателство към деца и родители със семейната викторина „Игра за малки и големи“.

Правилата на играта са лесни: един отбор се състои от родител и дете. С помощта на зар, участниците преминават през игралното поле, разделено на четири основни теми. Първият въпрос е за малчугана, а след него е ред на родителя. Въпросите са разпределени в три възрастови групи – за най-малките, за порасналите и за възрастните.

Забавлението е за всички, а доброто настроението – гарантирано.

Вижте програмата на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ ТУК.

CHBA/CHPAN/0014/17a

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти