Бързи кредити от MicroCredit – сигурност и надеждност

Платена публикация

MicroCredit
Снимка: MicroCredit

MicroCredit е основана през 2012-а година и предлага бързи потребителски кредити с идеални условия за широк спектър от потребители, търсещи бързо решение за възникналите си разходи. 

Компанията предлага четири различни вида бързи кредити, обхващащи различни сегменти от пазара, като през годините на своето съществуване е успяла да проследи какви са нуждите на потребителите и адекватно да отговори на тях. 

За повече от 5-годишното си съществуване небанковата финансова институция MicroCredit е обучила над 1200 висококвалифицирани консултанта, които оказват своевременна помощ на клиентите на компанията, както и посредничат при обслужването на кредитите. Офиси могат да бъдат намерени в цялата страна, като общата им бройка е над 70, а клиентите на институцията могат да получат заявените средства, както и да внасят своите вноски , в обектите на EasyPay. 

През 2015-а година MicroCredit става една от първите небанкови финансови институции, която успешно осъществява частна емисия корпоративни облигации в общ размер от 3 млн. лева. В началото на 2016-а компанията става член на Българската асоциация за потребителско кредитиране (БАПК), в която членуват най-големите небанкови финансови институции, които предоставят потребителско кредитиране на българския пазар.

Това гарантира на потребителите сигурност, бързина и качество на обслужването и гаранция за етичност във взаимоотношенията. 

Продуктите, които предлага MicroCredit, са съобразени с изискванията на пазара и са насочени към различен тип потребители. CrediHome, като най-старият предлаган кредит, дава възможност да се вземат пари назаем в размер от 200 до 3000, които да бъдат получени в брой при минимална документация за кандидатстване. 

CrediGoе предназначен за друг сегмент от пазара и изисква доказване на дохода, а сумите, които могат да бъдат заети, са от 600 до 3300 и биват превеждани и изплащани само по банков път. 

CrediTradeот своя стана е предназначен за собствениците на малък и среден бизнес и тези, които упражняват свободни професии. Сумите които могат бъдат заети по този продукт са от 200 до 3300 лева, като лихвата по кредита се признава като разход на фирмата. 

Най-новият продукт е предназначен за съвременните и заети хора, които държат на времето си и предпочитат да правят всичко онлайн. Това е CrediNet, който отпуска средства от 200 до 3000 лева. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти