Бърз кредит онлайн? Мисия – възможна с CrediNet!

Платена публикация

Бърз кредит онлайн? Мисия – възможна с CrediNet!
Снимка: netinfo

CrediNet e най-новият продукт на лицензираната небанкова финансова институция MicroCredit. Той е изцяло онлайн бърз кредит, който спестява време, посещение в офис и бюрокрация.

Съобразен с нуждите на съвременния потребител, който цени времето си и в повечето случаи го измерва в пари, CrediNet предлага една удобна финансова услуга за заявяване и взимане на бързи кредити онлайн.

Сумите, от които могат да се възползват потребителите са от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца, като клиентите могат да се възползват от безлихвено връщане на сумата в срок от 30 дни, при заплащане на административна такса.

За кандидатстване и одобрение не са необходими поръчители, а само лична карта и компютър или мобилно устройство с връзка към Интернет. Можете да заявите своя кредит по всяко време на денонощието, като молбата ви ще бъде разгледана в рамките на работното време.

Необходимостта от подобен тип услуга, като че ли се усещаше от много време. Онлайн потреблението заема един огромен процент.  Днес можем да пазаруваме дрехи, най-различни консумативи, бижута, обувки, дори храна онлайн. Тогава логичният въпрос е защо след като можем да потребяваме онлайн, не можем и да получаваме бързи кредити онлайн? И ето, че MicroCredit отговориха адекватно на назрялото търсене на подобен тип услуга.

Начинът по който работи тя е опростен максимално, но в същото време е сигурен и надежден. Целият процес е изцяло онлайн като се избира желаната сума и се попълва формуляр за кандидатстване за кредит. При одобрение на вашето заявление се получава SMS и имейл. Подписването на договора се извършва посредством изпратения имейл, в който има договор и линк за подписване. Кодът за подписване е изпратен като кратко съобщение на вашия телефонен номер като подписът е посредством този код и вашето ЕГН.

Като небанкова финансова институция, която по определение изпълнява част от функциите на банките, дружеството подлежи на регистрация и контрол от БНБ. Тя от своя страна поддържа публичен онлайн регистър на всички легитимни институции, които оперират на пазара и всеки заинтересован потребител може лесно да провери дали избраната от него институция е законова или не.

Това са основни неща, които хората, решили да се възползват от бързи кредити, би трябвало да проверят  преди да подпишат документите и да сключат взаимоотношения с подобен тип институция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти