Българско, на 100% - с марка „Българска ферма“

Платена публикация

BILLA
Снимка: BILLA

Какво да сготвим? – въпросът, който всеки човек си задава поне по веднъж на ден, а ако сте майка на три деца, които са вечно гладни, вероятно тази мисъл не ви дава мира поне три пъти на ден. Леща? Ориз? Филии с лютеница? Да, но само на леща и лютеница не се изкарва дълго, особено когато искаме да сме здрави и да се храним пълноценно. Неслучайно месото, в различните му разновидности, е сред най-предпочитаните продукти, които слагаме на масата – освен че е вкусно, то ни дава сила, благодарение на незаменимите протеини, които съдържа. 

Освен това и сезонът вече естествено ни побутва към щанда с месото в магазина, защото, каквото и да си говорим, месото за зимата е това, което е тараторът за лятото, така че няма какво да го мислим повече.

Но след като вече сме решили, че ще готвим и ядем месо, идва следващото предизвикателство – откъде да си купим качествено, прясно месо, с български произход? Не искаме да ядем испански прасета– искаме си българско, хубаво месо, от животни отгледани в родните ферми!

Ето това вече е въпрос, който често хората си задават дори из социалните мрежи, защото истината е, че рядко можеш да разбереш от един поглед на витрината дали джоланът, на който сме хвърлили око, е с български произход. Информацията къде можем да намерим родно месо често се предава от ухо на ухо и понякога прилича на търсенето на Светия Граал. Затова и е толкова ценно, когато попаднем на магазин, от който можем спокойно и по всяко време да се снабдим с качествено месо – а когато това е най-близкият магазин BILLA, нещата стават още по-лесни и приятни, защото си спестяваме допълнителното ходене до месарския магазин.

Това е една от най-новите и приятни новини, които BILLA ни поднася – на щандовете в магазина можете да намерите 100% българско месо с гарантиран произход, то е маркирано с бранда „Българска ферма“. Тоест, когато видите етикет „Българска ферма“, може да бъдете спокойни, че довечера в чинията ви ще има нашенско месо, дори и да сте сготвили свинско по тайландски!

Така че – обявете издирването на българско месо за приключило и кажете на всичките си приятелки, че няма нужда да търчат след работа до някоя забутана месарница – най-близката BILLA ще осигури всичко за вашата вечеря. 

Приятен апетит!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти