Бъди здрав и спечели страхотни награди с URGO

Платена публикация

Бъди здрав и спечели страхотни награди с URGO
Снимка: URGO

Лятото е почти на привършване, но URGO има едно последно изкушение за вас! Няколко кошници с изключителните продукти на URGO очакват своите собственици в играта СУПЕР УРГО, в която много хора вече участват и печелят.

Играта е във Facebook и можете да я откриете тук. Всеки ден СУПЕР УРГО ще ви предизвиква с някоя ситуация, в която се изисква употреба на продукт на URGO, а вашата задача е да изберете най-подходящия от тях! Отговорите си може да давате в приложението на играта и съвсем няма да е невероятно да сте сред спечелилите някои от страхотните награди, а защо не и голямата – Samsung Galaxy S4!

А сега, да поговорим и за самите продукти на URGO! Кое, според вас, е най-разпространеното оплакване в летния сезон? Не сме търсили дали съществува класация, но ако има, сме склонни да вярваме, че ухапванията от насекоми държат предни позиции в нея.

Комарите, осите, пчелите, паяци, мухи, кърлежи и други подобни гадинки често ни нападат когато сме с най-открити части от кожата, а усещането, освен че е болезнено в мига на ужилването, често остава такова и впоследствие. Подувания, ранички и сърбеж, а в някои по-тежки случаи – дори алергична реакция, са сюжети, в които не един от нас е бил главен герой.

Бързата реакция в такива случаи е много важна и затова в следващите редове ще разкажем за продуктите, базирани на една от най-иновативните технологии на URGO – филмогеловете.

Патентовани от URGO, филмогеловете са създадени с цел да предпазват и защитават вече увреденото място от влиянието на околната среда, като тази защита продължава с часове.

Ургодермил е точно такъв тип филмогел, който е незаменим в случай на ухапване от насекоми.

Представлява течна лепенка, която при нанасяне моментално се превръща в тънък филм върху ухапаното място, спира сърбежа и охлажда леко мястото. Водоустойчив е и предпазва от контакт на раничката/подутината с външната среда.

С този продукт обаче далеч не се изчерпват иновативните решения на URGO. Друга иновация, пак за често срещан проблем и то - през цялата година, е филмогелът УРГО против херпеси.

Хората, които страдат често от херпеси по устните, знаят колко неприятно, болезнено и досадно може да бъде всяко едно избиване на малките мехурчета. УРГО е помислил и за тях, създавайки ефикасно лечение, много по-различно от всичко, което сте ползвали досега.

При нанасяне, течността образува дискретен и изолиращ филм с лечебни свойства, ефикасен при всички стадии на херпеса.

Може да се използва дори при поява на първите симптоми - щипене, сърбеж, парене - до пълното изчезване на мехурчето.

Тук е моментът да преминем към друго много разпространено оплакване – увредените нокти.

Може би не знаете, но ноктите най-често са увредени от гъбички, които се появяват в 99.9% от случаите на удар или травма на нокътя, ако не се вземат мерки. Тези, които страдат от увредени нокти, знаят, че лечението е дълго, досадно и често – безрезултатно. Това е така, защото популярните средства за борба с гъбички не могат да проникнат под нокътя и така инфекцията никога не може да бъде излекувана докрай.

URGO обаче създава истински новаторско решение за проблема – продукта УРГО увредени нокти, който съдържа антимикотично лекарство в комбинация с вещество, което го вкарва под нокътя!

Веднага след нанасяне течността oбразува защитен, стабилизиращ филм върху повърхността на ноктите. Той предпазва от микробиологични/ химични агресии или физически травми, прониква в структурата на нокътя и я стабилизира, като по този начин благоприятства растежа на нов, здрав, възстановен и добре защитен нокът.

Друг от продуктите на URGO, създадени на базата на филмогеловете, е незаменимият УРГО за афти, който всеки, страдащ от афти, ще оцени моментално. Филмогелът е с приятен портокалов вкус, готов за употреба е и предназначен за лечение както на малки афти в устата (1 до 2 афти с диаметър) както и малки ранички в устната кухина.

Ако вече сме ви убедили в предимствата от това да имаш под ръка някои от най-ползваните продукти на URGO, ще ви припомним, че имате шанс да ги спечелите накуп (заедно с още няколко продукта) в новата лятна игра СУПЕР URGO във Facebook, която можете да откриете тук. Всеки ден СУПЕР УРГО ще ви предизвиква с някоя ситуация, в която се изиква употреба на продукт на URGO, а вашата задача е да изберете най-подходящия от тях! Чакат ви много дневни и седмични награди, както и една голяма и 10 утешителни! Струва си да играете – хем ще научите много за продуктите, които могат да ви помогнат в някоя неприятна ситуация, хем може да спечелите!

URGO ви пожелава страхотно и безоблачно изкарване на остатъка от лятото!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти