Бъди перфектна с Perfectil

Платена публикация

никол шерцингер
Снимка: Getty/Gulliver

“Как изглеждаш, как се чувстваш, зависи от вътрешната ти увереност, от  вътрешният ти блясък, с който сияеш. Каквото и да правиш, прави го блестящо. Бъди себе си. Бъди ослепителна.” НИКОЛ ШЕРЦИНГЕР

Всички искаме да водим здравословен начин на живот, да направим най-доброто за своето здраве и външен вид. 

Специалистите на Витабиотикс знаят отлично, че каквото приемаме в своето тяло, не само чрез хранатаима изключителен ефект, както върху здравето ни, така и върху външния ни вид. Ето защо, след десетилетия  научни изследвания за ползите от целевото оптимално хранене, екип от водещи експерти, създават уникланата нутрикозметична формула на Perfectil®, комбинация от хранителни вещества,която допринася за вътрешно здраве и външен блясък, и която е предназначена да допълни ежедневието ни с оптимална грижа чрез диапазон от над 20 микронутриенти, които подпомагат активността наклетъчно ниво, където се случва истинското изграждане и възстановяване. 

Perfectil
Снимка: Perfectil

Перфектил оригинал осигурява тройна активна подкрепа за кожата, косата и ноктите, подхранва през кръвообръщението на най-дълбоко ниво до дермата на кожата, фоликулите на косата и леглото на ноктитекато по този начин се поддържат градивните елементи, които осигуряват здравия, естествен и красив вид на кожата, ноктите и косата, и външния ни вид като цяло.

Perfectil
Снимка: Perfectil

През 2013 година, в най-старата Университетска клиника в света,специализирана в областта на дерматологичните и козменични изследвания, St. Jacques, Besancon France, е проведено изключително новаторско клинично проучване с Перфектил Платинум, което доказа, че при приема на продукта кожата се справя много по-лесно с видимите ефекти на стареене, с негативния ефект на студеното време върху кожата, както и с много други негативно влияещи фактори.

На 21-ви април 2018 г., Витабиотикс беше удостоена с Кралската награда за иновации за своите постиженияв областта на хранителните добавки за красота.

С клинично доказан ефект!

Витабиотикс – първата компания получила приза за Иновации в областта на фармацията във Великобритания през 2013г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти