Безплатно надеждно второ медицинско мнение

Платена публикация

Безплатно надеждно второ медицинско мнение
Снимка: netinfo

Понякога заболяванията ни изненадват, нерядко емоциите надделяват. А всяко успешно лечение зависи от ранната и точно поставената диагноза.

Според Международната харта за правата на Пациента всеки има право на второ медицинско мнение. Това право Анадолу Медицински Център предоставя безплатно

Документацията – медицинската история на заболяването, здравословното състояние на пациента в момента, епикризи, снимки, и всичко с което разполага той, трябва да бъде преведено на английски език и изпратено в Центъра чрез офисите в София и Пловдив.

Всяка допълнителна информация, свързана с оплаквания, симптоми или въпроси на пациента, ще бъде взета под внимание при съставянето на диагнозата.

Второто медицинско мнение, дадено от специалистите от Анадолу Медицински Център, цели да осигури и гарантира комплексна диагноза и лечение. Целта е не само да се назначи добро лечение и да се повиши качеството на живот на пациентите, но и да се постигне максимално добър резултат за всеки до пълното му излекуване.

Резултат от безплатната консултация пациентът получава до 3 дни. Освен мнение за диагнозата, лекарите от Анадолу Медицински Център препоръчват подходящо лечение, а координаторите предоставят информация за продължителността и приблизителните разходи за престоя на пациента.

Тук е важно да се отбележи, че пациентът може да получи медицинско мнение и от Johns Hopkins Medicine в САЩ, което за разлика от това в Истанбул, е платено.

При съгласие на пациента да започне препоръчаното лечение, екип на Анадолу Медицински Център има ангажимента да организира престоя на пациентите (полага грижи и внимание по време на следболничния и възстановителния период. На всеки чуждестранен пациент се осигурява безплатно индивидуален преводач. Специалистите от този отдел са на разположение на пациентите и техните близки 24 часа в денонощието.

Анадолу Медицински Център не е обикновено болнично заведение, а институция, която следва неотлъчно своята мисия – да предлага здравно обслужване на равнището на световните стандарти в името на повишаване на качеството на живот.

С визията да се превърне в еталон за здравни услуги Центърът следва стандартите на изследване, диагностициране и лечение, разработени и прилагани от американския лидер Johns Hopkins Medicine.

Добрите експерти, мултидисциплинарният подход, иновативните технологии и прилагането на персонализирана терапия са комбинация от фактори, които гарантират добрите резултати от лечението в този Център.

Центърът приема хиляди пациенти годишно от цял свят. В годините истанбулската болница придоби популярност не само заради лекарите, специализирали в престижни международни институции, но и благодарение на мултидисциплинарния подход и специфична персонализирана терапия, които се прилагат към всеки пациент.

Значителен е и приноса на дългогодишното сътрудничество с американския Johns Hopkins Medicine, благодарение на който чрез обучения и изследователска работа, лекарите непрекъснато подобряват знанията и уменията си, усвояват иновативни подходи и прилагат ефективни модерни клинични програми.

Получаването на второ медицинско мнение от специалистите на Анадолу Медицински Център е абсолютно безплатно.

Лицензираните офиси на Анадолу Медицински Център в България се намират в София и Пловдив. По-подробна информация може да се получи от anadolubg.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти