Безгрижни родители, щастливи деца и чисти подове у дома

Платена публикация

iRobot
Снимка: iRobot

Когато имаш палав син на шест години и дъщеря, която все още се придвижва единствено с пълзене, подовете у дома стават център на въображаеми битки, състезания и любимо място за игра. Най-интересното се случва на пода. Той се превръща в непозната земя за изследвания и задълбочени проучвания. В употреба влизат всички сетива – ръчичките пипат навсякъде, нослето иска да помирише онова тъмно нещо в ъгъла, а детските устни често са на път да целунат килима. 

Родителите трудно се умиляваме от тези ежедневни картинки, ако не сме сигурни за чистотата на подовите повърхности. А можем ли наистина да бъдем, щом става дума за здравето на нашите обожавани наследници? Налага се ежедневно чистене, тътрене на прахосмукачки, местене на маси и столове и всякакви „фитнес“ упражнения, които рядко носят удоволствие. Какво говоря?! Това е изнервящо и изморително задължение, което отнема време, усилия и разваля настроението. И, вместо блясък в очите, се чуваме да крещим: „Не пипай!“, „Махни се оттам!“, „Не се завирай под масата!“. 

А у дома може да е лесно, приятно и чисто всеки ден. Прахосмукачка робот Roomba първо ще изчисти притесненията и стреса, след това ще се захване с подовете. Независимо от подоватанастилка – мокети, килими със средно дебел косъм, ламинат, гранитогрес или теракота-повърхността ще заблести от чистота бързо и без допълнителни усилия. След края на работния цикъл ние спокойно ще ходим по чорапи без да ги „декорираме“ с прах, a децата необезпокоявани ще могат да строят замъци от хартиени кубчета или да репетират сложните стъпки на Бионсе от онзи видео клип без страх, че ще паднат.

iRobot
Снимка: iRobot

Roomba е мобилна и маневрена. Тя като на шега обикаля около мебелировката и не оставя непочистено кътче. Провира се под секции със стандартна височина и се грижи за съвършения вид на всеки килим, дюшеме или плочки. Нейната суперсила е във всекидневната поддръжка на подовете у дома, когато искаме чистота всеки ден.

Прахосмукачка робот се управлява много лесно. Тя се включва и изключва само седин бутон.Разполага с издръжлива батерия, която се зарежда бързо. Контейнерът е достатъчно голям и побира боклука от пълен работен цикъл или от почистването на целия апартамент. Отпадъците се изхвърлят без усилия. 

Roomba е лека, лесно се пренася и е идеална за използване от жени. Когато приключи с чистенето на пода на стаята, тя информира със звуков сигнал и е готова да започне да работи в следващото помещение. Можем да я настроим така, че да започне чистене в удобно за нас време (при някои модели). Междувременно ние разполагаме с повече моменти за близките си, а и за себе си. Защо не? 

Всяко семейство има нужда от ежедневна любов, сигурност и чистота. Зеленият светлинен индикатор на прахосмукачка робот Roomba дава знак, че всичко това е възможно. Тя е на линия, готова да се погрижи за усмивките, безгрижието и хигиената на пода. Покани я в дома си, а тя неуморно ще се поддържа подовете чисти ден след ден.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти