Бебо – за вашите малки съкровища!

Платена публикация

Бебо – за вашите малки съкровища!
Снимка: netinfo

SilkLine „бебо“ е продукт, отразяващ нашия стремеж към здравословен и природосъобразен начин на живот.

Затова работихме много и се постарахме да направим продукт, израз на нашите ценности. Мокрите кърпички „бебо“ са направени така, че да не съдържат нито един елемент, който може да раздразни кожата – парабени, алкохол и аромати.

Специалната формула прави кърпичките напълно хипоалергенни. В същото време надеждно почистват кожата, като я предпазватот възпаления. 

Кои са нещата, които правят кърпичките „бебо“ толкова добър продукт?

Не съдържат парабени
Парабените са предимно синтетични консерванти, често използвани в козметиката. Ролята на парабените е една – удължаване срока на годност на продуктите. Синтетиката обаче е вредна за човешкото тяло и може да предизвика сериозни кожни алергии и раздразнения. Затова за кърпичките „бебо“ избрахме безкомпромисната позиция „без парабени“.

Не съдържат алкохол
Пълната липса на алкохол и агресивни химически съставки, както и балансираното pH правят продукта ни напълно подходящ за нежната и деликатна бебешка кожа.

Не съдържат аромати
Какъв по-хубав аромат от този на естествената миризма на чиста бебешка кожа? Ето защо в нашите кърпички не съдържат изкуствени, химически ароматизатори, които да създават измамно „парфюмено“ усещане.

Плътни и здрави
Подбрахме много нежна, нетъкана материя, която е изключително щадяща при допир с деликатната бебешка кожа. Кърпичките „бебо“ са големи, плътни и здрави. Дерматологично и микробиологично тествани, в удобна опаковка.

А кои сме ние?
„АВАНС“ България е иновативна и динамична компания, създадена през 1998 г.. Основната ни дейност е производство и търговия с козметика, бебешки и аерозолни продукти, които се разпространяват и са добре познати, както у нас, така и на международни пазари - Хърватия, Македония, Гърция, Албания, Румъния, Кипър. В портфолиото ни ще откриете познати и любими марки“ SilkLine, Quick Line, Smart Line, Trendy и най-новото ни попълнение – “бебо“.

Потърсете ни и във Facebook: www.facebook.com/bgbebo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти