„Бебе училище” в полите на Витоша съчетава полезното с приятното

Платена публикация

Бебе училище
Снимка: bebeto.org

Слънчевата пролет изпълни столицата, освен с цветя и зеленина, и с много бебешки колички, деца и техните горди родители. Бременните мами също използват хубавото време за разходки и шопинг. А как всички те да съчетаят полезното с приятното? – Една от добрите идеи е да отскочат до Sofia Ring Mallв полите на разцъфтяла Витоша, където станалото вече традиционно „Бебе училище” стартира своята „пролетна сесия”. 

Нашите наследници заслужават грижи и внимание, базирани на най-добрите световни практики. Добрата новина е, че те могат да бъдат открити, събрани на едно място, в столичния Sofia Ring Mall. Там всяка трета неделя от месеца, съвместно с Училище БЕБЕ и клуб Родители,се организира събитие 3 в 1 – лекции, уъркшопии търговско изложение в услуга на бъдещите и настоящи родители. То е с вход свободен и се радва на все по-нарастваща популярност сред посетителите на мола заради възможността да съчетаят полезното с приятното – шопинг, разкошни ресторанти с изглед към Витоша, много забавления за цялото семейство и бонус – Бебе училището, което може да отговори на всичките им въпроси, притеснения и надежди. 

Бебе училище
Снимка: bebeto.org

Всяка трета неделя от месеца уважавани специалисти влизат в ролята на вдъхновяващи мамите, татковците и децата лектори и ментори, като се стараят да покрият най-важните, интересни и вълнуващи родителите и наследниците им теми. От тях всеки посетител на Sofia Ring Mall може да научи за тънкостите в кърменето, храненето, отглеждането и възпитанието на своита малки съкровища. Младите майки – как да изкарат лека бременност и да се възстановят най-лесно след раждането. Татковците – как могат за бъдет най-полезни на порасналото си семейство. Изобщо - безброй са темите, които се разискват по време на Бебе-училищата в мола – от ваксините и коликите, до природосъобразните продукти в бита, ежедневието, храната и козметиката за най-малките. 

Лекциите за настоящи и бъдещи родители са разделени на две части. Първата  обхваща най-важните теми, свързани с бременността, раждането, кърменето, бебешкото и детското хранене. Компетентни лектори отговарят на всички онези въпроси, които бъдещите и настоящите родители си задават ежедневно и ежечасно.

Втората част от лекциите са фокусирани върху отглеждането, възпитанието, развитието и социализацията на детето. По време на „Бебе училище” се разискват теми,  свързани развиването на полезни навици у детето, като например здравословно хранене, комуникативните умения на нашите наследници, ранното езиково обучение и много други.

Бебе училище
Снимка: bebeto.org

Уъркшопите в Sofia Ring Mall също са изключително полезни. В тях специалисти ще научат родителите как да къпят, обличат и масажират бебето в обособени кътове и разделени на малки групи.

Търговското изложение с разнообразни полезни стоки, продукти и услуги допълват „Бебе-училището” в Sofia Ring Mall и го нареждат сред най-предпочитаните от столичани места всяка трета неделя от месеца. 

Събитието се провежда на Подиум, ниво 1, до магазин notosgalleries, а всеки желаещ да се включи може да запази своето място, като се регистрира ТУК

Следете актуалната програма на ежемесечните “Бебе училища” в Sofia Ring Mall и на www.sofiaring.bg и www.bebeto.org.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти