Avon ти подарява магическо предколедно изживяване

Платена публикация

коледа
Снимка: Avon

Спомняш ли си усещането на нетърпение от деня на Коледа, когато беше дете? Онова чувствто на вълнение, когато държиш в ръце опакованите подаръци и нямаш търпение да разкъсаш празничната опаковка, за да видиш съкровището, което се крие вътре и което е избирано за теб с безкрайно много любов от най-близките ти хора!

Тази година Avon решава да ти подари това усещане всеки ден със своя коледен календар, който можеш да откриеш на www.avonchristmas.bg. Всеки ден там те очаква твоя късмет и възможност да спечелиш красив коледен подарък от козметчната компания. Ако не винаги късметът ти се усмихва, не тъжи! Защото освен подаръци, там те очаква много вдъхновение и усмивки.

Ще откриеш идеи за коледени подаръци за любимите ти хора, които ще ти спестят време от безкрайните опашки в претъпканите молове. А ако искаш да поглезиш себе си с красива грим визия преди празниците, домашно спа изживяване, магнетичен аромат или нежна грижа за кожата, коледният календар на Avon ще те отведе до най-добрите празнични предложения на изкушаващи цени!

На www.avonchristmas.bg те очаква още една специална изенада – коледният поздрав на очарователната Поли Генова! Усмихната и щура, както винаги, тя е перфектният посланик за една забавна и незабравима Коледа!

Побързай, за да откриеш какво те очаква на www.avonchristmas.bg днес и не пропускай да се връщаш всеки ден до Коледа!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти