Avon с одобрение от Cruelty Free International по програмата Leaping Bunny

Платена публикация

AVON
Снимка: AVON

Avon вярва, че тестването на козметика върху животни не е необходимо и повече от три десетилетия работи за прекратяване на опитите върху животни и за приемането на алтернативни методи.

През годините Avon обединява сили с редица организации за защита на животните, включително Институт за ин витро науки (IIVS), FRAME, Humane Society International и PETA. През декември 2019 г. PETA отличи Avon като “Компания, която работи за регулаторни промени“ – престижно признание за нашите усилия за разработване, валидиране и приемане на неживотински методи за тестване в козметичната индустрия.

От 3 юли 2023 Avon става официален партньор на Cruelty Free International, водеща организация, която работи за прекратяване на експериментите върху животни в световен мащаб. Програмата Leaping Bunny на Cruelty Free International е световно признатият златен стандарт за козметика без жестокост. Това е най-добрата гаранция за потребителите, че един бранд искрено се е ангажирал да премахне тестването върху животни от своята верига за доставки.

Ароматите на Avon и продуктите от Avon Care и Anew получиха одобрение по програмата Leaping Bunny. Компанията работи усърдно върху останалото си портфолио и е на път да получи одобрение за всички свои козметични продукти в рамките на следващите 12 месеца.

Да получиш одобрение по програмата Leaping Bunny е сериозно постижение. Изисква се време, ресурси и спазване на строги критерии като прилагане на вътрешна система за наблюдение на доставчиците, проверка на веригата за доставки за тестване на съставки върху животни и спазване на политика за фиксирана крайна дата. Нещо повече - одобрението по програмата Leaping Bunny е ежегоден ангажимент, изискващ непрекъснато наблюдение на доставчиците и независими одити. Това е най-добрата увереност, която потребителите могат да получат, че един бранд е наистина без жестокост.

Хуманно отношение към животните е само една от многото каузи, на които Avon се е посветил. Но по своята същност всички те са свързани и са вкоренени във вярата, че всички хора, планетата и всяко живо същество заслужават добро отношение.

Повече по темата може да прочетете >> тук.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти