Аура Ботаника - Когато силата на природата се превръща в изтънчено изживяване

Платена публикация

Аура Ботаника - Когато силата на природата се превръща в изтънчено изживяване
Снимка: netinfo

Вдъхновен от възобновяващата енергия на природата, Керастаз създаде Аура Ботаника, за да предложи един нов поглед към грижата за косата с натурален произход на съставките. Силата на природата се превръща в изтънчено изживяване.

Серията Аура Ботаника задоволява нарастващото търсене на отговорен лукс, предлагайки на жените истински ефективна грижа за подсилване на естествените им коси, загубили блясък и жизненост. Аура Ботаника предлага усещане за чиста коса, която сияе с естествената си красота.

ИСТИНСКИ НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД НА СЪСТАВКИТЕ с формули, съдържащи средно 97%* натурален произход и набавени чрез „справедлива търговия“. Без силикони. Без парабени.

ИСТИНСКО ПРЕДСТАВЯНЕ подкрепено от традициите на Керастаз да прилага иновативни технологии във формулите си и съчетано с един нов подход към натуралната грижа за косата. Серията е обогатена с активни съставки, които дават 48 часа** подхранване, 72 часа** анти-фриз контрол и 4 пъти** повече блясък.

ИСТИНСКИ ЛУКС в изтънчено изживяване; изкушаващи текстури и фини аромати в елегантни опаковки. Изживяването е сигурно с персонализиран ритуал в салона и моменти на абсолютна наслада у дома с продуктите за грижа вкъщи. Удоволствието е още по-голямо благодарение на основните съставки – кокосово и арганово масло, набавени чрез „справедлива търговия“.

Серия продукти

За това изключително лансиране, Керастаз подходи към създаването на формулите на продуктите по нов и уникален начин. Ваната отстранява всички замърсявания от косата и я подготвя за фундаменталната грижа, която се разтапя в косата и мигновено я подхранва. Двата продукта създават уникална връзка и затова трябва винаги да се използват заедно.

ИЗМИВАНЕ

Мицеларна вана

Нежна ароматна вана

Ново усещане, за изключително чиста коса. Керастаз променя коренно натуралното почистване на косата без сулфати*** и силикони. Почистващите свойства на мицеларната вана идват от натуралните активни съставки, които се намират в кокосовото масло. Косата ви отново блести от жизненост.

*Останалите % са необходими за осигуряване на обонятелни качества, сетивност и стабилност на формулата.**Инструментален тест след използване на вана, грижа с изплакване и концентрат Aura Botanica.***сулфирани повърхностно активни вещества.

СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД: САМОАНСКО КОКОСОВО МАСЛО – МАРОКАНСКО АРГАНОВО МАСЛО

ГРИЖА

Фундаментална грижа

Интензивно подхранваща грижа с изплакване

Открийте косата си нежно подхранена и жизнена. Леката, кремообразна текстура на фундаменталната грижа мигновено се разтапя в косата и дава 48 часа* интензивно подхранване и анти-фриз контрол. Предизвикателствата на леко чувствителната коса, изчезват за минути. Разресването на косата е лесно благодарение на високата концентрация на на съставки с натурален произход.

СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД: САМОАНСКО КОКОСОВО МАСЛО – МАРОКАНСКО АРГАНОВО МАСЛО

Концентрат

Ароматен подхранващ концентрат

Свобода да избирате и адаптирате грижата според нуждите на косата: персонализирана грижа за коса, която има нужда от допълнително подхранване. Този концентрат има 99%** натурален произход на съставките. Маслото от арган, богато на Омега 6 и 9, добавя мекота и блясък. Маслото от жожоба, със своето кадифено докосване допълнително увеличава чувственото усещане. В резултат, косата е контролирана и подхранена. Дозировката може да бъде персоналирана според нуждите на косата от подхранване. За фина коса, добавете 4 до 6 помпи към фундаменталната грижа преди нанасяне; за нормална до плътна коса, добавете 4 до 8 помпи към фундаменталната грижа преди нанасяне.

СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД: САМОАНСКО КОКОСОВО МАСЛО – МАРОКАНСКО АРГАНОВО МАСЛО – МАСЛО ОТ АВОКАДО – МАСЛО ОТ СЛАДЪК ПОРТОКАЛ – ЕКСТРАКТ ОТ РОЗМАРИН

*Инструментален тест след използване на вана, грижа с изплакване и концентрат Aura Botanica. **Останалите % са необходими за осигуряване на обонятелни качества, сетивност и стабилност на формулата.

ТЕКСТУРИРАНЕ

Олио-Мъгла

Худратираща двуфазна грижа без изплакване

Още веднъж Керастаз предлага персонализирана грижа, създавайки смес от подхранващи съставки за естествено блестяща коса. Тази лека, изключително фина олио-мъгла подхранва косата за 48 часа* и предлага 72 часа* анти-фриз контрол. Олио-мъгла Аура Ботаника дължи невероятните си качества на два отделни елемента: съчетание от масла и розова вода. Едната част от двуфазната грижа е съставена от четири силно подхранващи масла – от жожоба, авокадо, кокосово и арганово масло и масло от сладък портокал. Другата част носи финият аромат на роза Дамасцена за допълнителна хидратация. Разклатете добре, за да смесите двете части преди нанасяне.

СЪСТАВКИ С НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД: САМОАНСКО КОКОСОВО МАСЛО – МАРОКАНСКО АРГАНОВО МАСЛО – РОЗОВА ВОДА ОТ РОЗА ДАМАСЦЕНA

*Инструментален тест след използване на вана, грижа с изплакване и олио-мъгла Aura Botanica.

За Керастаз

Защото жените възприемат косата си като съкровено отражение на своята същност, Керастаз им предлага персонализирана грижа за изключителна коса, съчетавайки професионализма на най добрите фризьори по света с постиженията на Лабораториите на Л‘Ореал.

С над 100 продукта в 10 серии грижа за косата и 1 серия стайлинг продукти, Керастаз се продава в над 60 държави на над 20 милиона потребители.

Като партньор на фризьорите по света от създаването си през 1964, професионалната диагностика на Керастаз в салона, ултра-персонализираните продукти и чувствени ритуали са ексклузивни и се предлагат само в 1% от салоните по света.

Посете ни:

Официалният ни сайт: http://www.kerastase.com/en/home

Официалната ни страница във Фейсбук: Kérastase

Официалният ни канал в Youtube: http://www.youtube.com/user/Kerastaseworldwide

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти