Ароматни подаръци с -30% отстъпка

Платена публикация

Ароматни подаръци с -30% отстъпка
Снимка: Estee Lauder

Жасмин, роза, кехлибар... дървесен, флорален, плодов, ориенталски. Загубете се в света на ароматите на Estee Lauder, Clinique, DKNY, Michael Kors и Tommy Hilfiger!

Само от 18-24 декември 2015г. изберете от над 90 аромата с 30 % отстъпка!

Тази Коледа зарадвайте себе си и своите близки с мечтания парфюм и изживейте едни незабравими празници обгърнати в приказни нотки. Изберете между свежи и силни, сладки и завладяващи. Подарете една истински вълнуваща емоция, каквато всеки заслужава!

Всички милилитри на индивидуалните аромати на марките се предлагат с 30% отстъпка и можете да ги намерите в ексклузивните бутици ESTEE LAUDER – CLINIQUE и в избрани магазини за селективна козметика*.

* Бутик Витоша – Бул. „Витоша“ 67

* Бутик Мол София – бул. „Александър Стамболийски“ 101

* Бутик Сердика – бул. „Ситняково“ 48

Не пропускайте да попитате за новите аромати на марките:

Изпитайте света на изящния, пристрастяващ нов аромат от DKNY: DKNY BE DESIRED.

Лансиран през м. ноември, Be Desired на DKNY е ново попълнение в семейството на класическия Be Delicious. Той ви отнася моментално в скритите градски градини на Ню Йорк, един космополитен град криещ безкрайни вълнуващи възможности. С нов флорален елемент, пищните и кремообразни чувствени нотки се преливат в цветни тонове. Ароматът веднага привлича с искрящо портокалово масло в комбинация с касис и освежаващи виолетови листа, а екзотични нотки прибавят сочен характер към букета от жасмин самбак и турска роза.

DKNY BE DESIRED е наличен в 3 размера: 30ML – 82 лв.; 50ML – 113 лв.; 100ML – 164 лв.

Michael Kors разкрива следващата глава от колекциите аромати на марката: The Gold Collection.

Всеки от трите аромата са с подчертана индивидуалност и са създадени да отразяват богатството и лукса на един от най-желаните благородни метали – от бяло, през розово, до 24 каратово злато. Защо злато? Защото луксозния блясък на жената-муза на Michael Kors се е превърнал в критерии за света на Michael— от блестящи материи и погалена от слънцето кожа, до бляскави аксесоари и позлатени бижута.

Трите отличителни аромата в сърцето на колекцията са специално подбрани и конструирани носейки същата тази жена в съзнанието. Те предлагат аромат за всеки повод, настроение и лични предпочитания.

WHITE LUMINOUS GOLD: Блестящ и чувствен, White Luminous Gold е интоксикираща експлозия от круша, жасмин и кехлибар в сърцето на цветен и екзотичен почерк.

24K BRILLIANT GOLD: Женствен и съблазнителен, 24K Brilliant Gold блести с мандарина, обаятелни цветни нотки и забележителна дървесна бленда.

ROSE RADIANT GOLD: Заинтригуващ и хипнотизиращ, Rose Radiant Gold примамва и привлича вниманието с блестящи плодови нюанси, подчертани от пленителната женственост на богати цветни нотки и нежен мускус.

Всички аромати са налични в: 30ml - 96 лв. 50ml - 135 лв.; 100ml - 172 лв.;

MODERN MUSE LE ROUGE – Бъди дръзка. Бъди вдъхновение.

Estée Lauder разкрива изцяло нов аспект на модерната женственост - Modern Muse Le Rouge, нов аромат вдъхновен от бляскавата, по-провокативна страна на Modern Muse. Le Rouge отразява уверената и сексапилна жена. Тя никога не остава незабелязана. Нейният подпис – червеният цвят – въплъщава нейния стил, отношение и неоспорима сила.

Аромат
Плодово флорално ориенталско ухание, Modern Muse Le Rouge е сексапилен контраст от богата роза, пробудена от зрели плодове с кадифена кремообразна нотка, която улавя драматизма в личността на музата. Иновативната „двойно впечатляваща“ структура на аромата позволява на жените да усетят уханието чрез две контрастни нотки:

• Нотка разцъфнали рози: Този аспект на аромата обхваща неоспоримата дързост на жената Le Rouge и цвета. Сочната плодова нотка на Bourgeon de Cassis и Малина, контрастиращи с трептящата смесица на Розов Пипер и Шафран богатия флорален аромат на Българската роза и свежите венчелистчета на Rose Centifolia.

• Нотка Кадифен Крем: Нейните сексапилно провокативно усещане за стил и драматично присъствие се изразяват през пристрастяваща смесица от пълнокръвна Мадагаскарска Ванилия и текстурния мускус на Ambrette, пречистени със земни и изкусителни Ветивер и Пачули – и освежени със сочната женственост на Цвят от Магнолия и Жасмин.

MODERN MUSE LE ROUGE е наличен в 3 размера: 30ML – 98 лв.; 50ML – 139 лв.; 100ML – 189 лв.

Модерната Муза е силна и уверена, благодарение на присъщата си женственост и индивидуален стил. Тя е главната героиня в своя живот и винаги се доверява на инстинкта си. Тя притежава независим дух и естествен магнетизъм, които привличат вниманието на хората, вдъхновявайки ги със своята усмивка, като в същото време им говори без да продума и дума. Тя е запомняща се, тя е източник на творческа енергия и истинско вдъхновение за другите.

Нова концепция в ароматите

Съставен от едва доловими контрасти и смели противоречия, Modern Muse се развива на пластове от сила и мекота в интересна творческа текстура. Неговата “двойно-впечатляваща” структура приканва жените да се свържат с аромата посредством два контрастни аспекта:

• Искрящ жасминов акорд: това лице на аромата улавя творческата енергия и магнетична женственост, присъщи на модерната жена. Екзотична мандарина и съблазнителен нектар от растението Орлови Нокти изпращат искра от енергия чрез искрящото усещане от росни венчелистчета. Два екстракта от Жасмин Самбак, като единият е съвсем нов за парфюмерийната палитра, Жасмин Самбак Китайски Абсолют , внасят сияйна плътност към женствения букет от наситена Тубероза и свежа Лилия.

• Гладки дървесни акорди: нейният елегантен стил, сила и чувственост се изразяват чрез тази иновативна бленда от два вида Пачули, обгърнати от кремообразна Мадагаскарска Ванилия, наситен амбър и мускус – всяка от тези съставки подсилва непоколебимия женствен завършек.

MODERN MUSE е наличен в 3 размера: 30ML – 98 лв.; 50ML – 139 лв.; 100ML – 189 лв.

* Промоцията е валидна във вериги магазини Sephora, Beauty Zone, Douglas, Pretty Shop и следните магазини за селективна козметика: в град София - Debenhams, Lero, EXTRAVAGANCE, PRESTIGE, Notos Galerry ; в град Бургас- Paradox; в град Варна - DOLCE VITA; Tais; в град Плевен -AVENUE; в град Русе – DIVA; в град Стара Загора - Ferrie

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти