Ах, този сервиз

Платена публикация

Ах, този сервиз
Снимка: netinfo

Един от най-известните съвети за повдигане на настроението в популярната психология е да си създаваме уют и комфорт там, където прекарваме най-важните си моменти – тоест, у дома. За спокоен и пълноценен сън, експертите съветват спалнята ни да е удобна и да ни „изкушава“ да си почиваме – защо тогава пропускаме да се погрижим и за останалите помещения и активностит, свързани с тях?

Да вземем например храненето. За много от хората то е свещена част от живота – освен че има чисто биологично важна роля, има и също толкова значима социална такава – около масата се събираме с най-ценните ни хора, там посрещаме утрото и вечерта, казваме си мили (а понякога не чак толкова) думи и изслушваме другите. Посрещаме гости и празници, отбелязваме лични поводи и въобще – живеем!

Затова е важно всичко това да се случва в приятна и предразполагаща обстановка, която да ни зарежда с енергия и емоции още от сутринта! Един от най-лесните и преки начини това да се случи, е да се заобиколим от красиви предмети на масата, които да радват очите и сетивата ни всеки път, когато посегнем към тях. А какви са тези предмети – разбира се, че такива, свързани с храненето – чинии, чаши, купи за супа. Неслучайно бабите ни едно време са давали мило и драго да притежават поне два-три ценни сервиза, които ритуално да ползват, когато им дойдат приятелки на гости или семейството седне да се храни заедно вечер.

вечеря храна
Снимка: Thinkstock

Няма нужда сега веднага да тичате при баба си и да я питате къде е скрила сватбения си сервиз – имаме по-добро предложение към вас. Новата колекция изящен, фантастично красив порцелан VILLEROY & BOCH, който може да бъде ваш – при това на цени, на които не можете да откажете.

Villeroy & Boch са едни от най-големите производители на порцеланови и керамични продукти с над 200-годишна история. Съдовете им се отличават със забележителна палитра от модерни дизайни и елегантни форми и в това можете да се убедите лично, като отидете във всеки магазин BILLA и хвърлите едно око на серията Flower Meadow. Тя е с изчистена форма и ще ви очарова с цветовете си още докато я гледате в магазина (представяйки си я върху масата във всекидневната).

Съдовете са изработени от „твърд“ порцелан и изпечени на температура от 1400 °C, за по-голяма издръжливост, което намалява драстично рисковете от поява на пукнатини. Можете да тествате този факт, като се сдобиете със своята серия на Villeroy&Boch от кампанията на BILLA до 22 август 2018 година, като за всяка сметка на стойност 10 лева ще получите по една промо точка.

Събирайки повече от тях, ще имате възможност да си купите колекцията с 50% отстъпка, а след това ви остава само да я разположите на видно място вкъщи и да се радвате на уюта и красотата, която тези произведения на изкуството ще внесат в живота ви. И, разбира се – поканете си приятелки на сладки приказки и чаша кафе. Някои неща си остават същите дори и сто години по-късно – ако сте внимателни, сервизът ще е част от тях!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти