75 отличени лекари в 14 специалности в третото издание на инициативата Мисия Супердок

Платена публикация

Мисия Супердок
Снимка: Superdoc

През 2022 година, също както и през миналите две години от старта на инициативата Мисия Супердок,  пациенти от цяла България продължиха активно да изразяват признателността и обичта си към лекарите в добре познатата платформа superdoc.bg.

От създаването на superdoc.bg досега са оставени стотици хиляди оценки от пациенти, които са посетили лекар чрез платформата и именно този жест на благодарност към получената медицинска грижа стои в основата на Мисия Супердок.

Кампанията продължава да набира популярност с всяка година, тъй като пациентите с огромна признателност и сърцатост изразяват благодарността си към онези лекари, които са ги впечатлили не само с висок професионализъм, но и топло отношение, съпричастност към проблема им и позитивен и ефективен подход.

За трета поредна година Мисия Superdoc ще награди на празнична церемония лекарите с най-висок рейтинг в платформата в специалностите акушерство и гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, обща медицина, гастроентерология, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология, пулмология и хирургия. Голямата награда „Лекар на годината в superdoc.bg на база на оценките на пациентите“ отива при д-р Деница Краевска от Пловдив, а всички 75 отличени лекари за отминалата година можете да видите ТУК.

Разбира се, това далеч не е изчерпателен списък на всички безспорни професионалисти във и извън платформата Супердок, които заслужават да бъдат отличени. Голямата част от специалистите в superdoc.bg са безкрайно обичани от своите пациенти и са получили множество оценки с благодарности за техния труд и грижи. Затова Мисия Супердок е ежегодна инициатива и списъкът се допълва и обновява с всяко ново издание.

Superdoc.bg и Ведра Интернешънъл вярват, че всеки лекар-професионалист, който е спечелил доверието и уважението на своите пациенти, заслужава дълбок поклон. Този поклон е именно Мисия Супердок. Честит празник, скъпи лекари!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти