7-ДНЕВНА ТРАНСФОРМАЦИЯ ЗА КОЖАТА? Предизвикахме 5 жени, за да проверим възможно ли е това с новата серия Anew Power от AVON

Платена публикация

dfdfd
Снимка:

Случвало се е на всяка жена – да се погледне дълго в огледалото и да си зададе въпроса „Личат ли ми годините?“. Възрастта отдавна е само цифра, но е факт, че през последните години всяка жена търси формулата, която ще й позволида задържи младежкия си вид за по-дълго, а продуктите, които могат да се открият на пазара в категорията грижа за кожата стават все повече и все по-разнообразни.

Много се говори и за правилната рутина – правилното количество продукти, използвани в точния ред, за да дадат максимални резултати. Резултати, които всяка жена трепетно очаква да види в огледалото и да сподели с приятелки.

dfdfd
Снимка:

Вдъхновени от най-мощната си гама грижа за кожата досега, AVON поканиха 5 смели жени на вълнуващо приключение – ексклузивен тест на продуктите им от серията Anew Power, който да покаже дали наистина е възможно подобрение в кожата само за 7 дни, каквото е обещанието на бранда.

ANEW Power подпомага обновяването на милиони кожни клетки, за да подобри здравината, еластичността и хидратацията на кожата.

Създаден съвместно с дерматолози и учени, иновативният крем Anew Power може да се похвали с най-високата концентрация на нашата наградена патентована Protinol Technology™, която помага за възстановяването както на колаген 1, така и на колаген 3, като ги доближава до оптималното съотношение в бебешката кожа.

Кремът е подходящ да се използва сутрин и вечер и с гордост се присъединява към семейството нa продуктите за грижа за кожата ANEW Power, заедно с най-високо оценените и награждавани ANEW Power серум и ANEW Power околоочен крем – и двата сега също с 10 пъти повече Protinol™ и ниацинамид.

Когато се използват заедно, триото помага да се възстановят години загуба на колаген само за 7 дни за драматично по-силна, по-стегната кожа, с изгладена, озарена зона около очите.

dfdfd
Снимка:

Експериментът, наречен „Великолепните 5“ започва с анализ със специална машина VISIA, която дава подробна картина за състоянието на кожата в повече от 5 категории, сред които хидратация, фини бръчки, текстура, фотоувреждане. Следват 7 дни, в които участничките в това документално риалити използват продуктите от серията Anew Power – крем за лице, серум и околоочен крем, записвайки целия процес в кратки любителски видеа. Дамите имат възможността и да се срещнат със специални ментори на програмата – трима популярни инфлуенсъри. Това са Ивана Динева, която споделя за своя опит в социалните мрежи, професионалният гримьор Кирил Гуцов, който разказва повече за връзката между грима и грижата за кожата и Хриси Парова, която се погрижи да даде най-адекватните съвети за това как да поддържаме във форма не само лицето си, но и цялото си тяло. На финала на седмицата, момичетата се подлагат на нов тест с машината VISIA, за да се определи какви резултати са постигнати и какво е подобрението, благодарение на продуктите на AVON.

dfdfd
Снимка:

Може да гледате цялото приключение в YouTube канала на AVON България - https://www.youtube.com/AvonChannelBG, за да разберете крайните резултати от този вълнуващ експеримент, както и откровените коментари и мнението на момичетата, които първи опитаха новите продукти от серията Anew Power.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол