5 вдъхновяващи начина да се поглезите

Платена публикация

5 вдъхновяващи начина да се поглезите
Снимка: Etam

Откога не сте имали от онези “моменти само за себе си”? В непрестанно надбягване с времето, работата и семейните задължения, забравяме, че да се поглезиш сам не е излишен лукс, а заслужено лично изживяване, което ни зарежда и енергия за нови постижения.

Etam, една от любимите марки френско бельо на жените по цял свят, има над 100-годишна традиция в това да помага на дамите да се чувстват специални.

Ето няколко вдъхновяващи начина да си припомните, че и вие заслужавате това!

#1. Самочувствието ви прави секси

Подарете си преживяване, което да поглези както тялото, така и духа ви – аромамасаж, нова фризура, вълнуваща спа процедура или пък красиво бельо. Изборът на хубаво бельо е невидимо оръжие – въпреки че обичайно е скрито от погледа, то ви прави по-уверена, а това е ключът към сексапила.

#2. Разнообразие за настроение

Не е нужно много, за да се поглезите. Понякога дори само да изберете бельо според настроението си сутринта действа наистина освежаващо. С Etam имате богата палитра от модели за всяка емоция: иновативният сутиен с “въздушна” подплънка Be Light например ще направи деня ви по-ведър и лек, а колекцията Mystic ще ви придаде енигматичен чар.

#3. Подарете си удобство

Друг начин да се поглезите е да не жертвате комфорта в името на суетата. Когато между удобството и красотата има баланс, това си личи по излъчването – силуетът ви е хармоничен и естествен. Затова заложете на качествено бельо, което е колкото елегантно, толкова и удобно. Сутиените от колекцията Soft Dantelle например! Те са очарователно женствени и много подходящи за ежедневието или за спортуване, заради иновативния си силиконов, а не метален банел.

#4. Романтична и желана

Романтиката винаги ще е на мода. А няма по-подходящо допълнение към една романтична вечер с любимия от магията на френското бельо. Колекциите на Etam ви дават възможност да бъдете каквато пожелаете: от изкусителна чаровница до деликатна принцеса. Винаги желана.

#5. Поглезете се с нестадартно парти

Има много начини да си доставите удоволствие, можете просто да се помотаете в къщи в уютната си пижама! Ако пък имате повече свободно време и сте в настроение да се позабавлявате, опитайте… пижамено парти с приятелки! В Etam ще откриете не само кокетни френски пижами и принцесешки нощници, а също очарователни пантофки и закачливи шапчици.

Не пропускайте да се поглезите с неустоимо френско бельо в магазините нa Etam в София само до 13.12!

По повод 10-годишнината си в България, вдъхновяващата френска марка ще ви подари прекрасни изненади, чаша шампанско и впечатляващи отстъпки за всички колекции.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти