5 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище

Платена публикация

5 неща, които ще те спасят при ремонт или ново жилище
Снимка: netinfo

Навлизаме в сезона на ремонтите и смяната на жилища. Това е период, в който се налага да излезем от зоната си на комфорт в името на това да внесем нова визия на своя дом.

Независимо дали това означава да освежим своя апартамент с ремонт или да го заменим с нов дом, всичко това е свързано с много усилия, организация и работа. Процесът е дълъг и ангажира голяма част от вниманието и времето ни.

Но често при планирането пропускаме основни неща, които биха могли да улеснят нашия живот. За това подготвихме списък с някои хитри продукти, които не бива да забравяш и, които ще те улеснят при новото обзавеждане.

1. Матрак

Когато предприемаш промяна, обвързана с дома, тя често е дългосрочна и решенията, които взимаш относно обзавеждането трябва да бъдат добре обмислени и практични. Необходимо е да обмислиш не само какво ще ти трябва, но и коя е най-качествената и практична за теб покупка. Например изборът на матрак за новата ти спалня.

Това не е просто решение. Най-често срещаният проблем при покупка е изборът на подходящата твърдост. Всеки човек има различни предпочитания и е от изключителна важност матракът да бъде съобразен с тях, за да може здравословният и пълноценен сън да бъде възможен.

Препоръчваме ти матрак Дормео АйМемори Силвър с Екосел пяна и Мемори пяна, който е със система 4 в 1 за индивидуален избор на твърдостта на матрак или по-просто - в един матрак получаваш 4 различни степени на твърдост, които позволяват индивидуален избор на твърдостта на матрака, спрямо предпочитанията ти.

Например двойните матраци (с широчина над 140см) са перфектни за двойки с различни предпочитания, защото разполагат с 2 ядра в един общ калъф и всеки може да избере сам на какъв матрак да спи.

С матраците на Дормео ще улесниш своя избор, защото  ще получиш високо качество, до 15 години гаранция, 30 дни тест период, 0% лихва при взимане на изплащане и безплатна доставка при дистанционна поръчка.

Трябва да знаеш, че за първи път матрак айМемори Силвър е със специална отстъпка за притежатели на карта Kлуб 5*! Виж тук как можеш да спестиш до 80 лв. при покупка на двоен матрак айМемори. 

2. Топ матракът

Ако за момента нямаш намерение да инвестираш в нов матрак, но все пак усещаш, че твоят вече не е в добро състояние и влошава качеството на съня ти, ти препоръчваме да прочетеш за Топ матрак Риню Евкалипт. Направен е от мека мемори пяна и покритие с Тенсел фибри, с което подпомага естествената поза за сън на твоето тяло.

Топерът ще придаде изцяло нов вид на твоето старо легло или дори диван. Освен, че ще подобри комфорта на матрака или дивана, топ матракът Риню Евкалипт е терморегулиращ и антиалергичен. Само сега можеш да го вземеш на изплащане с 0% лихва на 10 равни вноски!

3. Избор на възглавница

Знаем, че когато се местиш в нов апартамент или изчистваш своя стар, за да го ремонтираш, се опитваш да се отървеш от хилядите ненужни и излишни вещи. Разбираме, че са ти необходими мултифункционални продукти, които да не заемат много място, да бъдат практични и полезни едновременно да извършват няколко функции. За това горещо ти препоръчваме Дормео Възглавница 10 в 1. Тя е мултифункционална възглавница, която можеш да използваш в 10 различни позиции – през деня, за спане, за четене, дори при работа.

4. Завивките

Помисли и за студените месеци от рано! Възползвай се от 50% отстъпка в цената на антиалергичната завивка от естествени материали - Дормео Евкалипт само до 17.07.2016г. Създадена е от 100% натурални евкалиптови фибри и има отлични терморегулиращи и влагоабсорбиращи свойства, с което ще подобри качеството на твоя сън.      

5. Килимът

Килимът е интериорно решение, което може да придаде много уют и стил на цялото помещение. Това е факт, който не можем да оспорим. Но вярваме, че един килим, освен красив, може да бъде и много практичен и да събира в себе си различни функции.

Килимът Дормео Асана е направен от мемори пяна, оформяща се по стъпалата и придаваща чувството, че ходиш по облак. Най-важното е, че изолира от студения под, а междувременно с това е антиалергичен и антибактериален. Перфектен е, ако обичаш да правиш упражнения или гимнастика у дома. И не на последно място, изключително стилен! 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти