3 идеи за перфектна визия със сребърни бижута

Платена публикация

сребърни бижута
Снимка: capino.bg

Несъмнено аксесоарите от сребро или по друг начин казано, силвър бижутата, са част от домашната бижутерия на всяка дама. Те прилягат прекрасно както за ежедневни визии, така и за по-официални тоалети. Можете да намерите евтини комплекти с естествени камъни, които да бъдат добър завършек за вашия любим вечерен тоалет. Без значение дали предпочитате нежни сребърни бижута или такива с по-крещящи детайли и елементи, то определено е хубаво да подберете внимателно тези аксесоари.

Насоки при избора на сребърни бижута

От онлайн магазин Capino дават няколко съвета, благодарение на които да създадете перфектна визия със сребърни бижута:

Вечерни тоалети – ако искате да изглеждате незабравимо в новата си вечерна рокля с изрязано деколте, то е добре да изберете дълга огърлица с тънко синджирче. То ще подчертае добре вашата шия, като ще ви помогне да я удължите визуално. Можете да използвате по-масивна висулка, която да подчертае деколтето. Добре е да съчетаете с гривна и обеци, за да имате един прекрасен комплект. Гривната също може да бъде нежна, а моделът на обеците трябва да бъде съобразен с вашата прическа. Ако косата ви е вдигната на кок, то дългите модели биха били чудесно решение за завършек на перфектната официална визия.

сребърни бижута
Снимка: capino.bg

Бизнес тоалети – тук е добре всичко да е изключително подбрано и да няма груби или по-масивни детайли. Колкото по-обрана е вашата бизнес визия, толкова по-добре. Не използвайте крещящи гривни и обеци. Заложете на по-семпли решения. Можете да подчертаете с красив пръстен с хубав камък за акцент. 

Ежедневни решения – тук определено можете да експериментирате повече и няма строги правила. Е, не можете да излезете с анцуг и нежна огърлица, но пък можете да заложите на по-масивни модели тип ланец. Те се вписват добре дори при спортно облекло. Изключително добре стоят и кръгли, големи обеци, но отново е добре да съобразите това със стайлинга на вашата коса. Понякога прическата може да скрие обеците и това да убие техния ефект, а друг път – точно обратното.

сребърни бижута
Снимка: capino.bg

Предимства на сребърните бижута

Сребърното бижу има ред предимства. Като за начало, основното е цената. Можете да намерите изключително елегантни решения на супер цени. Второто голямо предимство на този тип аксесоари е, че отиват на абсолютно всичко. Сребърните аксесоари са трайни и не изискват комплексни грижи. Те дори не трябва да се почистват твърде често – такива продукти запазват естествения си цвят, като не са покрити с така нареченото "кожно покритие". Това е мазен филм, който се получава поради контакт с епидермиса и външната атмосфера. Точно заради това те често се превръщат в семейни наследници, предавани от поколение на поколение.

сребърни бижута
Снимка: capino.bg

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти