15 коледни идеи за подаръци за него, нея и детето

Платена публикация от Ozone.bg

озон подаръци
Снимка: Ozone

Списък с най-търсените подаръци за Коледа от Ozone

Най-светлият и семеен празник е на метри от нас, а какъв е на подходящият подарък за членовете на семейство или приятелите ни, е най-често задаваният и труден въпрос през декември. Ако и вие като Дядо Коледа сте подготвили дълъг списък с хора, които искате да зарадвате, но сте на кръстопът какво да изберете и дали то би се харесало на получателя, то Ozone.bg ви дава 15 идеи за коледни подаръци за него, за нея и за детето. От практични и достъпни до по-луксозни за ценителите, ето ги и най-добрите предложения.

5 супер идеи за подарък за нея

Несъмнено дамите са аудитория, за която изборът на подарък е еднакво труден като сложна шахматна партия. Предпочитанията са многообразни и разнопосочни. Затова предлагаме 5 попадения, които ще ги направят щастливи и доволни. Всяка от нас би засияла буквално и преносно при вида на адвент календара  Revolution Pro Goddess Glow. Той включва ексклузивни продукти и аксесоари за 12 дни, като хайлайтери, четки за грим, шнола за коса, гланцове за устни и вдъхновени от шоколад палитри сенки.

озон
Снимка: Ozone

Новият смартфон Motorolа Razr 40 може да се превърне в „оръжие“ в ръцете на всяка стилна и зашеметяваща жена. С минималистичен корпус с покритие от веган кожа и батерия, издържаща над 24 часа, това технологично бижу ще е верен партньор във всяко магично преживяване.

Всяка себеуважаваща се дама се грижи за своята коса – символ на женствеността и свободата. Комплектът преса за коса Remington + балсам Schauma Strength & Vitality ще гарантира блясък за предстоящите празници на всяка жена. Продуктът разполага с иновативни инфрачервени нагреватели за повече защита и равномерно затопляне, загряване до 240 градуса за 30 секунди, автоматично самоизключване след 60 мин. и още безброй функции.

озон
Снимка: Ozone

Книгата винаги е добър подарък. Затова насочете вниманието си към бестселъра „Мишел Обама: Светлината, която носим“. Втората книга на бившата първа дама на САЩ е продължение на автобиографията й „Моята история“. В нея г-жа Обама споделя за навиците и принципите, с чиято помощ успешно се адаптира към промените и преодолява предизвикателствата в дългия си път от бедно семейство до първата цветнокожа първа дама на Америка.

озон
Снимка: Ozone

Удобните и качествени дрехи винаги са подходящ подарък за нежния пол. Спортният дамски суитчер на Puma е изработен от мека памучна материя, със свободна и еластична кройка, даваща едновременно свобода и комфорт в движенията.

озон
Снимка: Ozone

Комбинирайте суитчера с клин Nike – Pro Dri-FIT, за чиято изработка са използвани 75% рециклирани полиестерни влакна, чрез които материята ви помага да се движите свободно.

озон
Снимка: Ozone

5 топ предложения за подарък за него

Може да си мислите, че мъжете са непретенциозни, стане ли въпрос за подаръци. Ще се изненадате, обаче, че покупката за силния пол е като „Изборът на Софи“ – мъчителен и на ръба на невъзможното. За да ви помогне, Ozone предлага 5-те съвършени подаръка за мъже. Сбъднете мечтата на половинката си като му подарите конзола PlayStation 5. Истинският геймър ще оцени желанието ви да гарантирате неповторимо гейминг изживяване с най-добрата конзола досега. PS5 дава светкавична скорост на зареждане с ултра-бърз SSD, осигурява по-истинско „потапяне“ в играта с поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио, както и реалистична гама от цветове. И тъй като всяка конзола върви с друга страст на мъжете – футболът, комбинирайте този страхотен подарък с хитовата видеоигра EA Sports FC 24

озон
Снимка: Ozone

Комбинирана фитнес лежанка със скотово LIFE GYM е правилният избор за всички почитатели на добрата физика и стегната форма. Изключително функционална регулируема фитнес лежанка, с която може да изпълнявате многобройни упражнения с лостове и гири, движения за бедрено разгъване и сгъване, упражнения за коремните мускули и много други – всичко за перфектната форма.

озон
Снимка: Ozone

По пътя към добрата визия не пропускайте тримерът за брада Philips OneBlade 360. Уредът подстригва, оформя и бръсне при всякаква дължина на косъма. Снабден с 360-градусово острие, OneBlade подстригва дори най-труднодостъпните места.

озон
Снимка: Ozone

Акумулаторен винтоверт DeWALT е подаръкът-мечта за истинския мъж, равностоен по значение и важност на качествената преса за коса - блян за всяка дама. Изключително компактна машина, оборудвана с нова XR Li-Ion батерия. Винтовертът е с 16 степени за регулиране на въртящия момент и с включен 13 mm безключов патронник с единична втулка с автоматично блокиране на шпиндела. Финален щрих за празниците, а и не само, дава стойностният парфюм.

озон
Снимка: Ozone

Подаръчният комплект Mont Blanc ще придаде допълнителна увереност и сила на представителите на силния пол. Подаръчният комплект включва парфюмна вода (100 + 7.5 ml) и душ гел (100 ml). Един от последните лансирани продукти, който предлага по-смела интерпретация на класическия аромат Legend.

озон
Снимка: Ozone

5 страхотни подаръка за детето

Децата са мечтаната аудитория за коледни подаръци. Възможностите са неограничени и ефектът винаги е зашеметяващ – малчуганите са щастливи от всичко, което получат. От образователни игри, уреди за активна гимнастика, играчки, дрешки, книжки и полезни уреди за родители, изборът е ваш! Ozone предлагат страхотни идеи за подаръци едновременно полезни и забавни за деца на всякаква възраст.

Бебета от 0 до 12 месеца

Активната гимнастика Playgro - Кончето Хоп Троп е задължителен помощник за всяка майка. Моделът предлага чудесна възможност за забавление на всяко бебе като следва развитието му.

ozone
Снимка: Ozone

Меката и цветна текстура и забавните играчки я превръщат в идеалното място за игри, гимнастика и активни занимания. Моделът е подходящ за новородени.

За деца над 1 година

Порастването на бебето ви започва с развиването на когнитивните способности и фината моторика. Сортерът за подреждане Taf Toys спомага за изграждане на логическо мислене и стимулиране на креативността. Той включва 5 кутии с различен размер и геометрични фигурки за сортиране, развиващи фините двигателни умения на малкото дете, координацията между ръцете и очите, както и уменията за решаване на проблеми. Моделът е подходящ за деца на възраст над 12 месеца.

озон
Снимка: Ozone

Предложения за деца над 3 години

Универсалният подарък за всяко будно и любопитно дете е конструктор LEGO. Предлагаме ви LEGO Duplo Town, включващ забавно и цветно влакче, люлки, пързалка и още куп увеселителни активности, с които хлапето ви да се впусне в щури ролеви игри. Моделът е подходящ за деца над 2 г. Многообразието от конструктори е голямо и разделено по възраст и теми.

озон
Снимка: Ozone

Образователните игри са значително важни в активните години на детето ви. Магнитната книга Janod ще помогне на детето да направи първите си опити в четене и съставяне на думички, използвайки 30 магнита със страхотни илюстрации и 116 магнитни буквички. Книгата е подходяща за деца на възраст от 3 до 8 години.

озон
Снимка: Ozone

Подаръци за по-големите (над 8 години)

Най-добрият помощник на родителите в първите стъпки на детето им в училище е детският смарт часовник MyKi. 4G, водоустойчив (IP67) часовник. Той предлага тройна локализация, поддържа двупосочни гласови и видео обаждания, чат функции, телефонен указател и дистанционно управление от родителя.

озон
Снимка: Ozone

Надяваме се селекцията ни с идеи да ви улесни в търсенето на правилните подаръци. Ако не откривате търсения подарък, но искате да зарадвате любимите си хора, винаги можете да се възползвате от ваучерите на Ozone. Сумата избирате сами – от 20 лв. до 100 лв. това е подарък, който винаги е подходящ. Win-win, нали?

Ако вече сте набелязали това, което мечтаете да получите като подарък за Коледа, улеснете близките си като им подскажете какъв е той. Използвайте хаштаг #надявамсе в социалните мрежи на Ozone и тагнете свой приятел или любим човек с продукта, който желаете и очаквайте коледното чудо!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти