120 години Еucerin се грижи за кожата ни

Платена публикация

120 години Еucerin се грижи за кожата ни
Снимка: Eucerin

Точно преди 120 години е основана марката Eucerin. Пътят от първия им продукт до настоящия успех не е лек, но е бил винаги воден от грижата за кожата.

През 1900-та година Beiersdorf кандидатства за патент за емулгатора Eucerit (гръцката дума за “красив восък”). По това време той се извлича от ланолин.

Eucerinum Anhydricum е първият неограничено устойчив, хидрофилен крем и е първият продукт с марката Eucerin®. Предназначен е изключително за употреба в аптеки.

През 1930 е представен първият сапун на бранда Eucerin®. През 1950 г. е създадена серията Eucerin® pH5, която до днес продължава да се радва на изключителен успех.

Снимка: Eucerin

Тези иновативни кремове имат за цел да поддържат естествената киселинна защитна мантия на кожата здрава.

В края на 70-те години на миналия век на пазара излиза pH5 Лосион като „завършен“ продукт, предназначен за крайни клиенти с особено чувствителна кожа.

В началото на 90-те години под марката Laceran са разработени първите продукти, съдържащи 3 % и 10% уреа, като локално лекарство. Малко по-късно компанията влиза в най-важния и най-голям сегмент в грижата за кожата – грижата за лице.

Под марката Eucerin® на пазара се въвежда серия от продукти за чувствителна и увредена кожа. Начинанието се радва на голям успех от самото начало с първия клинично документиран крем против бръчки Q10 Active.

Снимка: Eucerin

Успехът продължава и през следващите години с разработването на антиейдж серията Eucerin® Hyaluron-FILLER.

Преди две години Beiersdorf реализира иновацията на века с Eucerin® Anti-Pigment и революционната активна съставка Thiamidol®.

Сега пред Eucerin са нови 120 успешни години, в които заедно със своите партньори лекари, фармацевти и консултанти, ще осигурят безупречна грижа за кожата на доволни клиенти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти