10 000 лв. за най-добрите композиции в конкурса на Palms Music и Музикалната академия

Платена публикация

palms bet
Снимка: Palms Music

Продуцентска къща Palms Music и Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ продължават търсенето на оригинални съвременни композиции чрез инициативата „Млад български композитор“. Наградите за първо, второ и трето място са съответно 5 000 лв., 3 000 лв. и 1 000 лв. На участниците ще бъде присъдена и „Награда на публиката“, осигурена от първата българска публична компания в игралния сектор – „Телематик Интерактив България АД“ на стойност 1 000 лв.

В конкурса „Млад български композитор“ могат да участват всички граждани от български произход навършили 16-годишна възраст с афинитет към музиката. Музикантите трябва да създадат композиция в стил джаз, филмова, театрала или класическа музика и да я изпратят на имейл адрес office@palmsmusic.bg до 20 септември 2023 г. Освен творбата, участниците трябва да изпратят попълнен формуляр и две свои снимки. Припомняме, че композицията трябва да има съответстващо на съдържанието заглавие, да е с продължителност между 3 и 5 минути и да се предостави като некомпресиран звуков файл – wav или aiff.

palms bet
Снимка: Palms Music

Творбите ще се оценяват от петчленното жури – композиторът Петър Дундаков, проф. д-р Цветан Недялков, основателите на продуцентска къща Palms Music – Мило Борисов и Росий МакКий и певицата Кристина Иванова.

Имената на победителите ще станат ясни по време на церемония на 27 октомври, когато се отбелязват 241 години от рождението на италианския композитор Николо Паганини.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти