Тайната на Христо Карагьозов се разплита в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

Oткраднат живот
Снимка: NOVA

Тази седмица зрителите на най-успешния български медицински сериал ще научат истинската история на Христо Карагьозов.

Съдбата на новия герой в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ беше загатната още в първия епизод, но едва сега детайли от живота на лекаря под прикритие ще излязат на повърхността.

На въпросите за миналото му ще се опита да си отговори и най-близкият му човек в болницата – доцент Банков.

Каква е причината животът на един специалист да се преобърне и доколко случаят може да бъде тълкуван като лекарска грешка, ще научите в новите епизоди от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Междувременно позицията на професор Цонев ще разбуни духовете в болницата – едни ще го подкрепят, а други ще контрират решението му. Нов медицински казус ще го подтикне да потърси отново утеха при Кая, която придобива все по-голямо значение за директора на МБАЛ „Св. Кирил“.

Oткраднат живот
Снимка: NOVA

При неочаквани обстоятелства доцент Банков, Христо Карагьозов и Евгения ще се натъкнат на жена, която спешно трябва да стигне до болницата.

„Детето на героинята е с рядка болест – булозна епидермолиза („пеперудено дете“). Грижите за него ще бъдат поверени на Христо Карагьозов и по този начин ще заговорим за специфичните условия, при които живеят децата с тази диагноза“, разказва екипът на хитовия сериал, който по традиция разглежда медицински случаи, превръщайки ги в социални теми.

Какво ще се случи с отношенията между директора и Кая? Какви са нейните очаквания към доцент Банков и има ли място за Христо в сърцето й? Отговорите на тези въпроси ще научите в новите епизоди на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

Повече новини ще откриете на уебсайта на „Откраднат живот“ и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти