Д-р Огнянова от „Откраднат живот“: Не се омъжих за д-р Ковачев, защото го обичах прекалено много

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Велина Томова

Магията на киното, театъра и телевизията се крие в това, че приемаме за реалност нещо, което всъщност е една сладка илюзия.

Това не ни пречи да преживяваме истински случващото се на екрана. Да вярваме, че Брадли Купър е влюбен в Лейди Гага само заради ролите им в „Роди се звезда“ и да се чудим защо д-р Огнянова не е по-смела и не се върне при доц. Банков, за да са щастливи в „Откраднат живот“.

Ако и вие често говорите на телевизора и ви се иска да седнете и да си поприказвате с това момиче Огнянова и да й дадете любовен съвет, това интервю е за вас.

Срещаме се с д-р Огнянова (актрисата Диана Димитрова) на рецепцията на болница „Св. Анастасия“. Всичко е толкова реалистично, че не е много трудно да помислиш, че жената срещу теб може да ти помогне за леката болка в бъбреците ;)

Лесно влизам в роля и почти си вярвам, че наистина интервюирам лекар с бурен любовен живот ;) 

С желание ли идваш на работа в новата болница „Св. Анастасия“, д-р Огнянова?

Новата болница е нов храм за мен, защото върша това, което обичам и се чувствам полезна. Ако не беше работата ми, щях да замина в чужбина, за да избягам от всичко.

Щастлива съм тук.

А какво е да работиш с бивша своя любов? Доц. Банков разтърси света ти из основи...

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Ние сме големи хора и се справяме със ситуацията. Всеки от нас е тръгнал по своя път и не позволяваме на спомените да ни влияят.

Демонстрирате едно завидно приятелство с него, но всяка жена знае, че понякога зад думата „приятелство“ се крие просто една невъзможна любов....

Предпочитам да не отговарям на този въпрос ;) В момента с доц. Банков сме в чудесни отношения и това е важното.

Защо всъщност се раздели с д-р Марио Ковачев? Той изглеждаше твоя път към любовта...

Много хора си мислят, че оставих д-р Ковачев, защото не бях преживяла доц. Банков. Всъщност не е така.

Не обичах достатъчно себе си, за да мога да съм с някой друг. След тази травма с изнасилването трябваше да излекувам вътрешните си рани, а аз просто се преструвах, че всичко е наред и продължавам напред.

Откраднат живот
Снимка: NOVA

Но вътрешно в себе си разбрах, че не е честно да въвличам и друг човек, когото обичам толкова много, като Марио, в тази неразрешена вътрешна драма.

Той нямаше как да ми помогне. Тази борба е прекалено лична. Любимите ни хора могат да ни дадат някаква подкрепа, но тази борба е само моя. Човек трябва сам да се справи с демоните си, да пожелае да се справи и тогава да направи опит да продължи.

(По супер късата коса на Диана можем само да предполагаме, че в следващите епизоди на сериала тя ще претърпи толкова сериозна вътрешна промяна, че ще й се прииска да отреже косата си като символ на ново начало. Но дали това е така, никой не може, а и не иска да ни каже предварително ;) - бел.авт)

 

photographer Mira Rahneva

Публикувахте от Diana Dimitrova в Четвъртък, 7 март 2019 г.

Сред новите ти колеги има един особено привлекателно-дразнещ персонаж – д-р Табаков. Повече те дразни или повече те привлича?

Това е труден въпрос. Д-р Табаков е ексцентричен по свой начин. Всъщност не го харесвам много. Напряга ме, дразни ме и това, което направи в асансьора (налетя да целува д-р Огнянова, защото тя му каза, че е гей), не му прави чест.

Признавам, аз самата не постъпих добре, като открито го попитах за сексуалната му ориентация. Той го почувства като агресия и така ми отвърна. 

 
Като певица

„Иначе имате хубав профил… като на певица.“ :D

Публикувахте от Откраднат живот в Сряда, 13 март 2019 г.

Но ако ме питаш за любов, не, не съм влюбена в него.

Сякаш попадаш все на трудни за обичане мъже?

Предполагам, че е заради нещо от детството ми, ако трябва да си правя психологически анализ. Ние винаги сме привлечени от определен тип хора, докато не разрешим вътрешните си противоречия. Но и аз не съм лесна жена за обичане.

А имаш ли истински приятелки от екипа на болницата, с които можеш да споделиш душевните си терзания? Май с Ина Фотева сте близки...

Откакто Ина загуби детето си, се промени много. Вече не контактуваме толкова често, колкото ми се иска. Но и аз може би имам нужда от малко време, усамотение и концентрация върху работата, която ме спасява.

 

Най-любимата ми коса ! Леко момчешки вид, който отговаря повече на мен.

Публикувахте от Diana Dimitrova в Сряда, 20 февруари 2019 г.

Имам нужда от изолация.

В такъв случай как си почиваш след тежък ден в болницата?

Пълня си ваната със соли и пяна, паля свещи и си пускам класическа музика. Не забравям и близалките, с които все още замествам желанието си за пушене.

 

#onset 🧛‍♂️

Публикувахте от Diana Dimitrova в Сряда, 13 февруари 2019 г.

След толкова трудни любови, какъв е идеалът ти за мъж? Кой е твоят "принц на бял кон"?

Вече не вярвам в приказките...

Още истории от "Откраднат живот":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти