Ти си моята любов, приличаща на коледна утрин

двойка любов зима коледа
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Никога не съм смятала, че мога да открия любов, вълшебна като нашата. Онзи вид любов, която те кара да ставаш с вълнение от леглото сутрин. Онзи вид любов, която те кара да повярваш в себе си и потенциала, който имаш. Любовта, която ти помага да откриеш искрицата надежда в света.

Твоята любов ме кара да се чувствам така, сякаш всеки ден е Коледа. Правиш света ми по-красив и с теб дори най-обикновените моменти ми се струват вълшебни. Ти ми даваш причина да се усмихвам, когато съм изнервена и ми се иска да заплача. Ти ме предизвикваш и заради теб искам да бъда по-добра. Ти не се страхуваш от целите ми, а напротив - даваш ми сила да преследвам мечтите си.

двойка любов зима коледа
Снимка: Thinkstock

Дойде при мен точно във време, в което се нуждаех от някакво чудо. Видя истинското ми лице през маската, която често си слагах, за да защитя сърцето си. Накара ме да се почувствам смела и най-сетне можех да бъда себе си пред някой друг. Доверих ти се и ти дадох нежното ми сърце, а ти не спря да го пазиш и защитаваш от всичко лошо. Никога не спря да ме обичаш или да се бориш за мен, ден след ден.

Ето защо, когато сме на прага на тези светли празници, няма как да не видя приликата между вълнението по наближаващата Коледа и нашата любов - те са като едно и също чувство. Всичко изглежда вълшебно, вълнението се усеща във въздуха, позитивната енергия ме обгръща и съм благодарна за всичко, което имам.

Любовта ти ме кара да се чувствам точно по същия начин - точно като дете, събудило се в коледната утрин.

двойка любов зима коледа
Снимка: Thinkstock

Тази любов се оказа най-хубавото нещо в живота ми. Толкова истинска, толкова издръжлива, толкова вълшебна. Нашата любов ни доказа, че без значение какво ни поднася животът, чувствата ни могат да стават по-силни, а ние да ставаме по-близки.

Ти си моята любов, приличаща на коледна утрин. Ти си магията в живота ми. Ти си моето спокойствие в целия хаос, моят най-голям подарък. Винаги благодаря най-много за това, че те имам. С теб искам да прекарвам както всеки голям празник, така и всеки най-обикновен ден, защото нашата любов е различна. 

любов двойка зима коледа
Снимка: Thinkstock

Тя премина през толкова промени, но продължи да расте, защото ние никога не спряхме да се борим един за друг.

Фактът, че те има ме кара да вярвам в чудеса и ме прави толкова благодарна. Напомня ми, че не трябва да пускам хората, на които държа.

Благодаря ти, че те има моя любов, приличаща на коледно утро. Благодаря ти, че ме обичаш все повече с всеки изминал ден. Ти ми показваш, че чудесата съществуват и ме караш да вярвам истински в магията на любовта!

Какво иска всяка зодия за Коледа (и не можете да им го купите с пари)?

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти