Звездите "полудяха" по бялата кожа

Актрисата Елен Колева се подлага на процедурата при д-р Сияна Живкова
Снимка: Jewel Skin Clinic

Напук на слънцето, голяма част от  известните вече не искат да имат бронзов загар, а предпочитат порцелановата кожа.

И има защо – тя е признак на младост!

Освен това след излагане на слънце могат да си докарат и куп главоболия – като пигментации например.

За всички привърженици на здравия и равномерен тен има гореща новина – специалистите в областта на естетичната дерматология създадоха продукт, станал известен като пилинга от Маями.

Неслучайно по него "луднаха" Анна Курникова, Глория Естефан, Дженифър Лопес, Мадона, Шакира, Силвестър Сталоун и Рики Мартин. Всички те са пристрастени към новата терапия, защото живеят във Флорида.

А там да си млад и с перфектна кожа е просто задължително! 

И ако до този момент за подобен род процедури се изчакваше до зимата, то времето вече не пречи да се подложим на интервенцията. Подходящ и за нашите географски ширини, където става все по напечено, пилингът със салицил и зелен чай е чудесно решение за всеки с фотоувредена кожа.

„Става дума за нов ексфолиращ гел, който ефективно отстранява мъртвите клетки и стимулира регенерацията на кожата, който намалява появата на пори и спомага за избелване и изравняване на тена.

Освен салицилова киселина и екстракт от зелен чай, формулата му съдържа още витамин С – единственият антиоксидант, който стимулира образуването на колаген.” – обяснява д-р Сияна Живкова от Jewel Skin Clinic.

Специалистът коментира, че той е идеален и за подобряване вида на акнеична, мазна кожа, като в същото време действа и против фотостареене, слънчеви изгаряния и всякакви видове пигментни петна.

„Излъсква дори посивялата кожа на пушачите и предотвратява омазняването” – разяснява д-р Живкова. Колкото до предимствата на процедурата те са много - не отнема време, не е болезнена, няма ги онези зачервявания и излющвания, които могат да предизвикат химичните пилинги.

Може да се направи в обедната почивка. За да има ефект дерматологът препоръчва серия от 6-8 терапии в отстояние от десетина дни. След пилинга лицето е като чисто ново, защото тенът е  станал равномерен, блестящ и сияен.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти