Звездите, които вдъхновиха с визия, като направиха микроблейдинг на веждите си

Звездите, които вдъхновиха с визия, като направиха микроблейдинг на веждите си
Снимка: netinfo

Микроблейдингът или още казано 3D вежди "косъм по косъм" е японски ръчен метод за рисуване на косми върху зоната на веждите върху лицето, чрез който получавате естествено изглеждащи вежди, които не се налага да оформятe и попълвате с молив всеки ден.

Разказвали сме ви за тази техника и нейният ефект, чийто резултат е красиви симетрични вежди, които придават на лицето коренно различно излъчване и визия, разбира се в положителен смисъл. (можете да си припомните материал за процедурата микроблейдинг ТУК).

Известните личности в Холивуд също знаят колко добре изглеждат микроблейдинг веджите, затова почти всички звезди са подсилвали плътността и формата на тази част от лицето си. Някои са наблегнали на по-осезаем контур, други са загатнали съвсем дискретно овала на дъгата от косъмчета над окото. 

При всички обаче резултатът е повече от успешен, защото чрез тази трасформация на веждите си, те са направили една положителна промяна във външността си. Убедете се в това в галерията ни ТУК.

Истината е, че почти всички известни жени, които познаваме от големия екран, имат вежди чрез метода микроблейдинг. Процедурата е популярна и в България, а такъв "холивудски" резултат се постига, когато се оставите в ръцете на наистина опитен и прецизен микроблейдинг специалист.

>>> Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти