Звезди в косите

Фърги е лице на новата серия продукти за коса с арганово масло на Avon – Advanced Technques
Снимка: Getty/Guliver

Кристина Гочева

Независимо дали харесвате Фърги или подлагате под съмнение актьорските й възможности, дали сте фен на "Блек Айд Пийс" (The Black Eyed Peas) или предпочитате соловите изяви на 37-годишната калифорнийка, не може да отречете – тя разполага с впечатляваща и богата коса. Затова изборът на "Ейвън" (Avon) ни се стори повече от логичен, когато известната изпълнителка стана лице и на новата серия продукти за коса с арганово маслоAdvanced Technques

Макар да битува схващането, че околните се впечатляват първо от очите ни, косата е не по-малко важен елемент от излъчването. Строгите й изисквания, не са за пренебрегване и ако ги следвате, тя сама ще сподели нуждите си.

Лятото е истински крадец на блясъка й – морската вода, слънчевите лъчи и хлора, сякаш са се наговорили срещу и без това крехката й същност.

Ето част от актуалните предложения на пазара, с които може да си дадете първа помощ, но никога не забравяйте, че красивата коса всъщност е чистата коса.

Кератинът и липидите са незаменими съставки на здравите коси. Външните фактори (сешоар, преса, химикали, UV-лъчи) отслабват естествената защита на косъма и водят до загубата на тези вещества. Въпрос на време е да се появи неприятното изсушаване и накъсване.

За целта лаборатории Vichy за първи път комбинират в нова формула три концентрирани растителни масла и кератинов комплекс, които интензивно подхранват, укрепват фибрите и се грижат за косата. В това ще ви убеди лично подхранващия и възстановяващ крем-шампоан на марката.

                                             















Маслата определено са хит на сезона.
Няма да сгрешите, ако заложите на формулите от линията Extraordinary Oils , разработена от  "Л‘Ореал Париж" (L’Oreal Paris) с 6 ценни цветни масла, които подхранват, защитават, но и стилизират.

Продуктите могат да бъдат използвани като маска веднъж седмично, а този за боядисана коса е обогатен с UV филтри, които имат специално отношение към цвета.

Любимото на топ коафьорите арганово масло се добива в Мароко и е богато на витамин Е, незаменимите омега 3 и 9 ненаситени мастни киселини и има дълбоко подхранващ ефект.

Няколко капки от олиото за коса на Avon с мароканско масло върху мокра коса ще оформят къдриците ви, без усещане за тежест с копринена мекота и жив блестящ цвят.

 

Серията Kerastase Soleil е специално разработена, за да ви даде максимален комфорт по време на почивка. Фотозащитен филтър, серамиди за възстановяване и добавка от минерални масла и растителен восък срещу влага и нежеланo накъдряне.
Решение за чувствителната коса предлага маската за активна защита против UV лъчи, която възвръща жизнеността на изсушената от  излаганe на слънце коса.

 

Растителните бои за коса на Phyto – Phytosolba Color добавят два нови руси нюанса към лятото. Всеки цвят на боите съдържа концентрация от растителни пигменти, използвани още в древни времена заради естествените им оцветяващи свойства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти